Life

Horoscop zilnic: vineri, 5 martie 2021. Conflicte și discuții aprinse pentru mai multe zodii

05.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 5 martie 2021 Conflicte si discutii aprinse pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru ziua de vineri, 5 martie 2021, vine cu oportunități și șanse mari în domeniul profesional. Unele zodii au posibilitatea găsirii unui loc de muncă unde să câștige mai mulți bani. 

Nativii trebuie să tragă tare în această ultimă zi lucrătoare din săptămână, au timp să se odihnească și să-și încarce bateriile în weekend. Multe se pot întâmpla în această zi și pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Astrele transmit că există riscul unor ieșiri necontrolate sau a unor certuri care pornesc din nimic, mare atenție la aspectele care pot duce la astfel de situații neplăcute!

Horoscop zilnic pentru vineri, 5 martie 2021, pentru toate cele 12 semne

Berbec

S-ar putea să ai probleme cu anumite persoane sau să strici unele prietenii pentru că nu știi când să taci. Vorbești prea mult și riști să spui lucruri pe care nu le crezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești cu capul în nori și există posibilitatea să faci mici greșeli. Asumă-ți în fața superiorilor, nu ai cum să dai înapoi. Fii sincer cu tine în primul rând.

Gemeni

Primești o ofertă de nerefuzat, dar nu trebuie să te grăbești să oferi răspunsul. Ia-ți un răgaz până luni și gândește-te bine ce vrei să faci mai departe.

ADVERTISEMENT

Rac

Stresul și oboseala îți dau mari dureri de cap. Acceptă că organismul este la pământ și mergi la medic pentru a vedea ce este în neregulă. Nu mai sta pe gânduri.

Leu

Simți nevoia unei schimbări majore în viața ta. Nu ezita să-ți urmezi intuiția, se anunță o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești nevoit să faci câteva drumuri în interes de serviciu, dar asta nu te deranjează prea tare. Spre seară, stai în compania prietenilor.

Balanță

Nu refuza invitațiile pe care le primești, chiar dacă sunt numai pentru o simplă ieșire în oraș. Profită de acest timp și relaxează-te, uită de toate problemele.

Scorpion

Ar fi bine să-ți controlezi ieșirile nervoase pentru că riști să fii dat la o parte de multă lume. Nu cred că vrei să te trezești singur, fără niciun prieten.

Săgetător

Discută sincer și deschis cu partenerul de viață despre planurile de viitor. S-ar putea să realizezi că vă doriți lucruri complet diferite de la o vreme.

Capricorn

Stabilește pas cu pas ce ai de făcut în continuare, în felul acesta eviți greșelile și surprizele neplăcute. Nu ai timp de pierdut cu regretele.

Vărsător

Te gândești tot mai serios să pleci în vacanță. Caută cea mai bună variantă și locul în care să te simți rupt de realitate. Ai nevoie de aer curat.

Pești

Întâmpini dificultăți la locul de muncă din cauza unui coleg care îți pune bețe-n roate. E cazul să te impui și să pui punctul pe „i” cât mai curând.

ADVERTISEMENT