Life

Horoscopul Alchimist. Ce element te reprezintă și ce să faci ca să-ți meargă bine tot anul

Horoscopul Alchimist. Ce element te reprezintă și ce trăsături te caracterizează. Află ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul.
28.01.2023 | 06:00
Horoscopul Alchimist Ce element te reprezinta si ce sa faci ca sati mearga bine tot anul
Horoscopul Alchimist. Ce element te reprezintă. Surda foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Horoscopul Alchimist există din cele mai vechi timpuri și se bazează pe energiile puternice ale metalelor Pământului. Fiecare persoană are un număr alchimic.

Horoscopul Alchimist. Află ce element te reprezintă și ce trebuie să faci pentru a-ți merge bine

Acest horoscop îmbină științele naturii cu astrologia, numerologia și cu misterele chimiei, astfel că fiecare persoană are un număr alchimic.

ADVERTISEMENT

Horoscopul se folosește de energiile puternice ale metalelor Pământului, care sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Fiecare putere a acestor elemente este atribuită unui număr, obținut dintr-un calcul numerologic al zilei de naștere.

De exemplu, dacă o persoană este născută pe 02.03.2000, atunci numărul alchimic se calculează adunând fiecare cifră, după cum urmează: 0+2+0+3+2+0+0+0=7.

ADVERTISEMENT

Dacă se întâmplă ca rezultatul să fie format din două cifre, de exemplu 12, acestea se vor aduna: 1+2=3, iar 3 este numărul alchimic. La o persoană născută pe 31.01.1998 (3+1+0+1+1+9+9+8=32), se adună 3+2, iar numărul final va fi 5.

În cazul în care numărul obținut se termină cu 0, atunci 0 este considerat numărul alchimic. Spre exemplu, pentru o persoană născută pe 30.09.1999, se calculează  3+0+0+9+1+9+9+9=40, iar numărul alchimic este 0.

ADVERTISEMENT

Fiecare semn din acest horoscop reprezintă un metal. Energiile acelui element sunt strâns legate de numărul alchimic al fiecăruia dintre noi.

Semnul argintului, specific numărului 1

Persoanele care au acest semn sunt maleabile, foarte puțin influențate de mediu. Au o personalitate puternică, știu să se impună și au calități de lideri.

ADVERTISEMENT

Pot fi considerate încăpățânate și se lasă cu greu convinse. Sunt persoane energice, iubesc sportul și călătoriile. Sunt mânați de un puternic sentiment al libertății, dar au grijă să-și onoreze responsabilitățile și promisiunile.

Cei născuți sub acest semn au calitatea de a-i potența pe ceilalți.

Caracteristicile numărului alchimic 2, semnul Fierului

Persoanele născute sub acest semn sunt sensibile și empatice, dar și puternice și de neclintit, totodată. Sunt optimiste, reușesc să depășească greutățile vieții și fac cele mai bune alegeri, chiar dacă sunt destul de grele.

Sunt sinceri și binevoitori, nu judecă greșelile celorlalți, reușesc să ierte, dar nu uită și nici nu poartă pică. Sunt foarte talentate, mai ales dacă este vorba despre lucru manual (sculptori, pictori, artiști plastici etc.).

Mercurul, semnul atribuit numărului alchimic 3

Cei născuți sub acest semn sunt foarte energici și au o imaginație bogată. Reușesc să se adapteze foarte ușor schimbărilor și trec cu ușurință peste greutăți, fără a se lăsa prea afectați de acestea.

Au abilitatea de a se da la o parte din calea energiilor negative. Sunt optimiste, le place să călătorească mult, au abilități foarte bune de comunicare și le place să țină pasul cu tendințele.

Semnul Zincului, corespunzător numărului alchimic 4

Cei născuți sub semnul Zincului sunt persoane stabile, sincere, altruiste și conservatoare. Sunt prieteni pe care te poți baza întreaga viață. De asemenea, sunt amabile, vesele, atente la detalii și la nevoile celorlalți.

Sunt generoși și ar trebui să fie atenți să nu se lase păcăliți de cei care își doresc să profite de pe urma lor. Acești nativi sunt devotați și loiali în familie.

Semnul Tablei, specific numărului alchimic 5

Persoanele născute sub acest semn sunt foarte sociabile, generoase și ambițioase. Sunt familiști, dar și muncitori și ambițioși, plini de energie și cu noroc în afaceri. Fiind foarte ambițioși, reușesc să dacă, în general, tot ce își propun în viață.

Au multe cunoștințe și relații care i-ar putea ajuta să evolueze, dar și ei îi vor ajuta pe alții la rândul lor. Sunt persoane directe, care se exprimă sin cer și fără filtre, așa că ar trebui să fie mai diplomați dacă vor să aibă succes.

Numărul alchimic 6, corespunzător Semnului Plumbului

Cei născuți sub acest semn sunt persoane loiale, sincere și statornice, care simt un anumit disconfort atunci când au parte de schimbări. Au obiceiurile și credințele lor și tind să urmeze cu strictețe un anumit stil de viață.

Aceste persoane sunt introvertite, timide, tăcute și sensibile, care nu pot tolera trădarea, minciuna și nedreptatea. Nu sunt deloc persoane care iartă ușor și preferă să încheie o relație de prietenie dacă consideră că celălalt le-a greșit.

Nu sunt speriați de singurătate, sunt creativi și lucrează mai bine pe cont propriu decât în echipe. Pot deveni scriitori, cercetători, artiști sau arheologi.

Semnul Platinei, corespunzător numărului alchimic 7

Persoanele născute sub acest semn sunt foarte selective atunci când vine vorba de familie și prieteni. Se deschid foarte greu și rezonează cu foarte puține persoane. Își dezvăluie greu personalitate, motiv pentru care pot părea distanți uneori.

Sunt hotărâte și norocoase, așa că ajung să facă în viață ceea ce le place cu adevărat. Profită de orice oportunitate și își construiesc viața așa cum își doresc. Datorită spiritului organizat, sunt persoane care au succes în afaceri.

Semnul Nichelului, corespunzător numărului alchimic 8

Cei născuți sub acest semn sunt persoane luminoase, care reușesc să se facă remarcate oriunde s-ar afla. Sunt firi optimiste, creative, dar și devotate și muncitoare, care vor avea succes atât în afaceri, cât și în relațiile cu cei din jur.

Nu se tem de nou, sunt curioși să încerce lucruri noi și se adaptează ușor provocărilor vieții. Știu să aleagă rapid ceea ce este mai bun pentru ei.

Numărul alchimic 9, caracterizat de semnul Aurului

Persoanelor născute sub acest semn le place luxul, se înconjoară de artă și de lucruri prețioase, au noroc în afaceri, dar și în relațiile cu cei din jur. Se adaptează ușor în orice mediu și se fac cunoscute oriunde.

Sunt persoane extrovertite, optimiste, joviale, amabile și generoase. Cultivă relații de lungă durată cu cei din jur și sunt prieteni buni, pe care te poți baza mereu. Au ambiție și sunt motivați, dar pot exagera atunci când vine vorba de cheltuieli.

Cuprul, semnul numărului alchimic 0

Persoanele născute sub acest semn sunt caracterizate de empatie și generozitate. De asemenea, sunt firi vesele și devotate binelui comun, încercând să-i ajute pe cei care au nevoie.

Au un caracter foarte puternic, își păstrează promisiunile și sunt dispuși să accepte sacrificiul dacă situația o cere. Pot deveni persoane răzbunătoare.

ADVERTISEMENT