Life

Horoscopul alchimistului cu Mihai Voropchievici. Puterile nebănuite ale zodiilor

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre horoscopul alchimistului și despre puterea nebănuită a semnelor zodiacale.
16.10.2021 | 22:23
Horoscopul alchimistului cu Mihai Voropchievici Puterile nebanuite ale zodiilor
ADVERTISEMENT

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici fiecare om este prin datele lui de naștere posesor al unui metal, fie prețios, semi-preţios sau foarte preţios.

Pentru depistarea numărului alchimic al unei persoane, se adună ziua, luna şi anul naşterii. Ulterior, se adună cifră cu cifră, a mai precizat Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Cum se depistează numărul alchimic

”Am adunat cu ziua cu luna şi cu anul şi am obţinut două cifre. Le mai adunăm o dată, ca să rămână una singură. Dacă din adunare, am obţinut 1 şi 9, adunăm din nou 1+9 şi avem 10 şi este 1.

Dar, dacă adunând cifrele voastre de naştere şi ajungeţi la un număr care se termină cu 0, adică 20, 30, 40, 50, etc. nu mai adunaţi încă odată. Numărul vostru alchimic este 0, cel din coadă.

ADVERTISEMENT

Vă dau un exemplu: 31.01.1998. Adunat dau 32. 3+2 a dat 5. Dar avem povestea cu 0 la coadă. 03.09.1999. Aici avem 40 şi vom fi tentaţi să spunem că numărul alchimic este 4, însă este 0”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Persoanele cu numărul alchimic 1

Persoanele cu numărul alchimic 1 sunt stabile emoțional, impunătoare și greu de convins. De asemenea, sunt persoane care se simt libere și care ies mereu în evidență.

ADVERTISEMENT

”Persoanele cu numărul alchimic 1 sunt maleabile precum argintul, dar totodată sunt prea puţin influenţaţi de mediu. Deci, ei au drumul lor, au stabilitate emoţională puternică. Sunt impunători, se lasă greu convinşi. Au calităţi de lideri şi uneori pot fi consideraţi chiar încăpăţânaţi. Sunteţi mânaţi de un puternic sentiment al libertăţii, dar totodată îţi onorezi cu promptitudine toate promisiunile făcute. Sunt persoane atrăgătoare şi ies în evidenţă oriunde s-ar afla. Se integrează cu dificultate într-un program strict sau supus rutinei. El face cu greu faţă rutinei. E o persoană care iubeşte spontaneitate, sportul, călătoriile”, a mai precizat numerologul.

Persoanele cu numărul alchimic 2

În cazul acestor persoane, Mihai Voropchievici a precizat că sunt empatice și cu un caracter puternic, totodată. De asemenea, sunt oameni sinceri, iertători, talentați și care au spirit artistic.

ADVERTISEMENT

”Persoanele cu energia fierului sunt atât de sensibil şi empatice, dar în contrar pe atât de puternice. Sunt persoane optimiste, reuşesc să meargă mai departe peste toate greutăţile vieţii făcând, în general, cele mai bune alegeri. Adică, fac alegeri, stau foarte mult şi se gândesc, şi până nu analizează de 100 de ori. Dar alege o singură dată pentru toată viaţa. Se bucură de prietenii adevărate, ei fiind oameni sinceri. Nu au obiceiul să judece greşelile celorlalţi şi nu poartă pică. Iartă cu uşurinţă, însă nu uită. Sunt foarte talentate, un gen de artişti, prezentând în general talente care înseamnă îndemânare”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Persoanele cu numărul alchimic 3

Acestea sunt pline de energie, debordante, pline de voie bună și înconjurate de prieteni. Sunt buni comunicatori și se adaptează tuturor schimbărilor din jur.

”Energie debordantă, imaginaţie fără graţie. Sunt persoane care se adaptează deosebit de uşor tuturor schimbărilor. Sunt persoane care trec cu mare uşurinţă peste greutăţile vieţii, fără să se lase afectaţi. Sunt persoane care aduc buna dispoziţie. În general, se pun la adăpost de toate aceste adăpost, elimină uşor energiile negative. Foarte optimişti, călătoresc mult şi au prieteni în toată lumea. Au abilităţi excelente de comunicare cu tendinţele în tot ceea ce este nou, monden şi modern”, a mai explicat faimosul numerolog. Citește continuarea pentru celelalte numere pe antena3.ro

ADVERTISEMENT