Life

Horoscopul anului 2021. Astrologii prevăd o perioadă grea pentru unii nativi

01.09.2021 | 10:29
Horoscopul anului 2021 Astrologii prevad o perioada grea pentru unii nativi
ADVERTISEMENT

Horoscopul anului în care tocmai am intrat se anunță a fi unul al schimbărilor, mai ales după ce anteriorul a fost plin de temeri din cauza pandemiei de coronavirus. Astrologii cred că semnele zodiacale vor avea foarte multe de învățat în lunile care vin. 

De asemenea, unii dintre cei mai importanți astrologi de la noi din țară mai anunță că 2021 va fi unul creativ pentru persoanele născute în Gemeni, Balanță și Vărsător. De altfel, 2021 este Anul Vărsătorului, unul în care zodiile vor învăța să fie mai bune.

ADVERTISEMENT

Așadar, Vărsătorii vor avea parte de 12 luni intense din punct de vedere emoțional, nativii căsătoriți având șansa de a-și suda și mai mult relația amoroasă.

Horoscopul anului 2021. Ce anunță astrologii pentru următoarea perioadă

Totodată, mai mulți astrologii români sunt de părere că 2021 va fi un an ideal pentru a pune în practică idei și proiecte noi. Este un an perfect pentru noi începuturi, schimbări și foarte multă libertate de mișcare. Călătoriile vor fi mult mai multe.

ADVERTISEMENT

„Ne putem gândi la idei inovatoare, la originalitate, la creativitate, la activități de ordin filantropic. Vom avea mult mai multă libertate, și de gândire, și de exprimare, și contează foarte mult ideea.

Să ai o idee și să o poți exprima. Să avem curaj să învățăm ceva, totul va fi în continuă mișcare, nu va semăna cu anul pe care l-am traversat, care a fost dominat de neprevăzut”, a declarat Neti Sandu, informează știrileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Concret, zodiile de Foc (Leu, Berbec și Săgetător) vor coordona noi planuri, în timp ce nativii din Capricorn și Rac se vor bucura de succes din punct de vedere financiar. Banii nu vor întârzia să apară în conturile lor. În plus, Scorpionii au toate șansele să-și schimbe locuința, iar Peștii mașina.

Neti Sandu mai transmite că nu va fi un an ușor pentru Taur, care va trebui să ia unele decizii radicale, de maximă importanță. Fecioarele vor munci tot mai mult și reușitele le vor surâde numaidecât.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin în țara noastră, sensul vieții, semnul destinului este spre Gemeni, care arată spre drumuri, vorbim despre noi kilometri de autostradă, de conexiuni moderne între orașe, învățământ, acolo unde are destinul în Gemeni”, spune la rândul său Cristina Demetrescu.

„Câștigători sunt oamenii care vor avea curaj să inoveze, să acționeze nonconformist, să-și caute libertatea, să facă tot ce ține de ei pentru a se simți liberi în propria viață”, adaugă numerologul Corina Stratulat.

2021 va gravita în jurul planetelor Uranus și Saturn, așadar schimbările se vor vedea în toate domeniile. Totodată, astrologii le recomandă semnelor zodiacale să-și facă încă din prima zi a anului planuri pentru perioada care vine.

ADVERTISEMENT