Life

Horoscopul banilor cu Mihai Voropchievici. Care sunt cei mai cheltuitori nativi

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cei mai cheltuitori nativi, dar și care sunt chibzuiți.
03.07.2021 | 22:33
Horoscopul banilor cu Mihai Voropchievici Care sunt cei mai cheltuitori nativi
ADVERTISEMENT

Potrivit lui Mihai Voropchievici unele zodii au mare grijă atunci când vine vorba de bani. În schimb alții cheltuiesc fără să țină cont de nimic.

În general, fiecare zodie își păstrează trăsăturile native în tot ceea ce face. Fie că este vorba de bani, carieră sau căsnicie, nativul fiecărei zodii este construit după un anumit tipar. Există zodii care au bani, altele nu au.

ADVERTISEMENT

Horoscopul banilor cu Mihai Voropchievici

Berbec

Berbecul nu este obișnuit să economisească. Îi place să se plimbe dintr-un loc în altul (chiar și când vine vorba despre locul de muncă), și nu se gândește prea mult când aruncă cu banii. Totuși, el nu își face griji din punct de vedere financiar.

Taur

Nativii acestei zodii sunt foarte strângători. Ei economisesc banii și de regulă preferă să-i investească. Totuși nu au capacitatea de a strânge foarte mulți bani deodată. Preferă să economisească sume mai mici pentru a fi siguri că nu le pierd.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii gemeni au capacitatea de a se echilibra imediat. Sunt obișnuiți ca o zi să aibă bani, iar în următoarea nu. Se știe că statornicia nu îi caracterizează și se plimbă mereu pentru a obține un venit mai mare.

Rac

Acestor nativi le place siguranța, stabilitatea financiară. Sunt foarte calculați și mereu au bani puși deoparte. Racilor le place să investească mai ales în imobiliare.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii acestei zodii sunt de-a dreptul norocoși. Au mereu bani la discreție și iubesc luxul. Sunt și extrem de darnici făcând cadouri scumpe. Găsesc mereu surse de finanțare așa că nu simt nevoia să pună bani deoparte.

Fecioară

Evită investițiile riscante. Fecioarele preferă un câștig mai mic, dar să aibă o muncă liniștită. Își monitorizează fiecare cheltuială extrem de bine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nativii acestei zodii cheltuiesc mult, dar nu pe lucruri inutile. Le place să investească în persoanele apropiate. Fie că e vorba de haine, bijuterii sau artă. Adoră obiectele vechi.

Scorpion

Este una dintre zodiile norocoase. Au mereu noroc și primesc moșteniri. Mereu reușesc să câștige din afacerile pe care le fac.

Săgetător

Nativii săgetători au norocul de partea lor. Câștigă mereu, chiar și când vine vorba de jocurile de noroc. Vor reuși să atragă banii fiind firi extrem de optimiste.

Capricorn

Nu acceptă ajutor de la nimeni. Vrea mereu să aibă proprii lui bani, iar uneori poate părea zgârcit. Preferă câștigurile mai mici dacă sunt constante.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt foarte darnici. Mereu vor câștiga sume importante de bani pe care le investesc, iar câștigul este frumos. Se ghidează după principiul dacă dai mai mult, primești mai mult.

Pești

Ei sunt mereu ajutați de o forță divină. Nu se pricep să facă economii fiind de altfel cei mai cheltuitori nativi. Sunt dese ocaziile în care cheltuiesc foarte mulți bani și apoi nu știu ce să mai facă.

ADVERTISEMENT