Life

Horoscopul carierei pentru decembrie 2022, realizat de Mihai Voropchievici. Ce pățesc Taurii și Racii

FANATIK vă prezintă horoscopul carierei pentru decembrie 2022! Previziunile făcute de Mihai Voropchievici, în exclusivitate, sunt destul de bune!
03.12.2022 | 13:15
Horoscopul carierei pentru decembrie 2022 realizat de Mihai Voropchievici Ce patesc Taurii si Racii
Horoscop carieră decembrie 2022, realizat de Mihai Voropchievici
ADVERTISEMENT

Luna decembrie 2022, proastă sau bună pe plan profesional? Maestrul Mihai Voropchievici deslușește acest mister, pentru fiecare zodie! Iată horoscopul carierei pentru fiecare semn în parte!

Horoscopul carierei pentru decembrie 2022. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Important! Puteți afla cele mai noi predicții făcute de astrologul Mihai Voropchievici și accesând pagina de Facebook Astro FANATIK, AICI!

ADVERTISEMENT

Berbec. Zilele bune pentru carieră sunt 7, 8, 17, 23, 24, 25 și 26 decembrie 2022. Sunteți în plină perioadă favorabilă în plan profesional. Faceți o serie de progrese importante, chiar dacă uneori vă simțiți nesiguri. Vrei să fii o persoană de succes!

Taur. Zile bune în carieră: 4, 5, 14, 15, 24, 25 și 26 decembrie. Cariera e prioritară pentru tine până la sfârșitul anului. Ai reușite în tot ce faci, iar șefii sunt mulțumiți și binevoitori. Apar oportunități din senin, nu alergi după ele!

ADVERTISEMENT

Gemeni. Zile favorabile: 1, 10, 11, 20, 27 și 28 decembrie. Cariera e mult mai importantă decât banii. Nu faceți schimbări și asta arată că sunteți mulțumiți unde lucrați. Succesul vă aparține, aveți parte de avansuri și expansiune datorită seriozității de care dați dovadă.

Rac. Zile bune: 2, 3, 7, 8, 17, 25, 26, 29 și 30 decembrie. Aveți parte de oportunități în carieră. Apare o extindere în plan profesional a orizontului. Aveți în față noi colaborări, sunteți serioși și vă respectați cuvântul, iar asta aduce succes.

ADVERTISEMENT

Leu: Pot apărea schimbări în ierarhia firmei

Leu. Zile bune: 2, 3, 4, 5, 6, 14, 23 și 24 decembrie. La locul de muncă pot apărea schimbări în ierarhia firmei. Vă gândiți la o schimbare, uneori au loc drame în viața șefilor în plan personal și de aici pot apărea schimbările nedorite de nimeni, dar vă veți adapta.

Zodia Fecioară. Zile benefice: 2, 3, 7, 8, 14, 15, 23 și 24 decembrie. Planul carierei e foarte activ. Faceți tot ce puteți, dar mai importantăe acum familia și bunăstarea voastră emoțională. Pot apărea probleme din trecut.

ADVERTISEMENT

Balanță. Zile ok: 2, 3, 9, 10, 11, 13, 22 și 23. Dacă vreți mai multe în carieră, lăsați visurile să prindă contur. Așa că e bine să vizualizați unde vreți să ajungeți. Acțiunile voastre vor avea loc spontan, la vedere și vor fi puternice, cu impact pentru cei din jur.

Scorpion. Zile bune: 2, 3, 12, 13, 22 și 23 decembrie. Slujba vă poartă în locuri necunoscute până acum. Sunteți mai vorbăreți în această lună și câștigați mult cu felul în care comunicați.

Capricorn: Noroc pe bandă rulantă

Zodia Săgetător. Zile favorabile: 2, 3, 14, 15, 16, 23 și 24. Să acționați în afara tiparelor obișnuite este ceva normal. Aveți multe oportunități în carieră, șanse care vă caută, iar asta se întâmplă pur și simplu, fără să faceți ceva special. Totul este un noroc neașteptat, dar binevenit.

Capricorn. Zile bune: 2, 3, 14, 17, 18, 23 și 24 decembrie. Ocaziile favorabile în carieră vă vor căuta ele, nu voi pe ele, fără măcar să încercați ceva. Străluciți, aveți stil și faceți imagine bună în fața celorlalți.

Vărsător. Zile favorabile: 6, 5, 16, 19, 20 și 24. Spiritualitatea e prioritară de vreo 20 de ani. De la anul vor avea loc schimbări în plan profesional și le puteți accepta cu brio. Dacă în ultimii ani succesele voastre au stat ascunse, de acum vor ieși la vedere, le poate admira toată lumea.

Pești. Zile extraordinare pe plan profesional: 1, 11, 20, 21, 22 și 29 decembrie. Aveți o bună etică a muncii. Faceți progrese în carieră, iar relațiile sociale te ajută în carieră, dar și în familie. Un părinte te va ajuta mult.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Florin Salam, deghizat la păcănele: Cât pierde manelistul
Florin Salam, deghizat la păcănele: Cât pierde manelistul
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde