Life

Horoscopul compatibilității. Care este zodia cea mai puțin potrivită pentru tine. Ferește-te de ea!

Dragostea este cel mai important lucru pe care-l căutăm în această viață, însă sunt semne zodiacale cu care nu rezonăm și cu care nu putem avea o relație pe termen lung.
10.09.2021 | 16:37
Horoscopul compatibilitatii Care este zodia cea mai putin potrivita pentru tine Ferestete de ea
ADVERTISEMENT

Foarte mulți astrologi sunt de părere că este o zodie care nu se potrivește deloc cu persoana ta și de care trebuie să te ferești dacă nu vrei să rămâi cu un gust amar, să suferi fără rost.

Descoperă în rândurile de mai joc care este nativul cu care nu ar fi indicat să pleci la drum, dar și motivele pentru care nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Horoscop compatibilitate. Nativul cu care nu poți forma un cuplu

Berbec

Poți trăi o frumoasă poveste de dragoste cu un Rac, care este tandru și romantic, dar relația nu va fi una de lungă durată. Toanele și pretențiile acestui nativ te pot scoate din sărite și vei realiza că nu este cel mi potrivit partener.

Taur

Ești atras ca un magnet de Vărsător, care știe cum să se distreze și iubește aventura. Din păcate, alături de el nu vei avea parte de stabilitate și nu te poți baza nici pe sentimentele sale.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativul Pești îți poate oferi pentru o vreme dragostea romantică după care tânjești, dar vor lipsi aventura, serile de pasiune și dialogurile pline de idei. Nu poți lua niciodată o decizie fără să-i explici totul ca la carte, în detaliu.

Rac

Ești în căutarea unui partener stabil, de aia trebuie să stai departe de Balanța, ambițioasă, tipicară și care e concentrată mai mult pe carieră, decât pe relația de cuplu. Ambii vreți să fiți în centrul atenției și nu e posibil.

ADVERTISEMENT

Leu

Compatibilitățile astrale arată că nu te vei potrivi niciodată cu un Taur, cu care vei fi mereu în opoziție. E prea încăpățânat și fixist ca să poți petrece o viață întreagă alături de el, nu e deloc ce ți-ai dori.

Fecioară

Stai departe de Săgetător. Totul poate fi minunat la început de relație, dar nu vei reuși să ții pasul cu stilul său de viață aventuros și dezordonat. Simte nevoia să te contrazică și nu acceptă regulile tale.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu este posibilă deloc o relație între zodia ta și semnul Capricornului, care pune pe primul loc cariera, câștigurile și afacerile, nu familia, ca tine. Nu este genul care să petreacă prea mult timp în doi.

Scorpion

Leul nu este deloc partenerul ideal pentru tine, asta pentru că este ca o carte deschisă, iar tu ai nevoie de mister și imprevizibil pentru a ține pasiunea aprinsă. E posibil să te plictisești când deja îl cunoști bine.

Săgetător

Bărbatul din Gemeni nu te va face niciodată fericită, deși la prima vedere păreți că vă potriviți. Îi place distracția alături de prieteni, dar cu tine va găsi cu greu o modalitate de a vă simți bine.

Capricorn

Astrele spun că nu sunt șanse mari să formezi un cuplu cu un Berbec. Tu pui accent pe detalii, proiecte și valori, în timp ce el risipește. Nici pasiunea nu va rezista prea mult, iar dorințele sunt diferite.

Vărsător

Ferește-te să te îndrăgostești de un Scorpion pentru că este impulsiv și dominator, alunecos și ascuns. Acest lucru va genera tensiuni și dispute fără rost. Te poate surprinde neplăcut și să suferi.

Pești

Fecioara nu se numără deloc printre cuceririle tale, sunteți complet opuși. Dragostea se termină repede și poate fi dureroasă pentru că această zodie impune reguli care nu-ți vor fi pe plac.

ADVERTISEMENT