Life

Horoscopul de sâmbătă, 5 decembrie 2020. Succes pe toate planurile pentru o zodie

05.12.2020 | 02:00
Horoscopul de sambata 5 decembrie 2020 Succes pe toate planurile pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul de sâmbătă, 5 decembrie 2020, aduce vești foarte relativ bune pentru nativii zodiacului pentru că se anunță o zi plină de momente speciale în familie.

Marii astrologi ne sfătuiesc pentru astăzi să profităm din plin de clipele petrecute alături de cei apropiați și să evităm să ne focusăm doar pe problemele profesionale.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile astrologice pentru sâmbătă, 5 decembrie 2020. Citește mai jos pentru a afla și tu ce-ți rezervă astrele pentru prima zi de weekend.

Horoscopul de sâmbătă, 5 decembrie 2020

Berbec

Se anunță un weekend în care ai de gând să profiți de timpul liber pentru a-ți face planuri de viitor. Îți dorești să îți faci propria afacere și faci tot posibilul pentru a-ți vedea visul împlinit.

ADVERTISEMENT

Taur

Este posibil ca cineva cu care v-ați certat în urmă cu puțin timp să se răzgândească și să își dorească să vă împăcați. Ar fi bine să îi acceptați scuzele și să faceți pace.

Gemeni

O schimbare radicală bate la ușă și este posibil să apară noi oportunități profesionale. Ai șansa să îți demonstrezi potențialul în fața tuturor, așa că nu rata nicio șansă de avansare.

ADVERTISEMENT

Rac

Te-ai săturat de dispute și discuții interminabile care nu aduc nimic bun, așa că simți nevoia să comunici clar cu partenerul de cuplu și să-i spui ce te deranjează pentru a ajunge la un consens.

Leu

Nu uita lecțiile pe care le-ai învățat și pune-le în aplicare și în viitor. Este posibil să apară noi proiecte profesionale la locul de muncă, iar experiența ta te va ajuta să ai rezultatele dorite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Surpriză uriașă din partea partenerul de viață. Fie că este vorba de un cadou de suflet, fie că se ivește o propunere inedită, sau poate chiar cererea în căsătorie mult așteptată.

Balanță

Acum este momentul potrivit să le arăți persoanelor dragi care sunt sentimentele pe care le ai pentru ei și poate să le oferi acestora un cadou de suflet, emoționant sau momente de neuitat.

Scorpion

Ai mult succes în plan profesional, iar munca îți aduce multe satisfacții, așa că nu trebuie să îți faci probleme pentru situația financiară și trebuie să îndrăznești să te bucuri de timpul tău liber.

Săgetător

Relațiile cu familia se îmbunătățesc treptat, dar și pe plan profesional totul merge ca pe roate. Faci progrese remarcabile în carieră, iar cei apropiați te susțin în tot ceea ce vrei să faci.

Capricorn

Se anunță schimbări profesionale majore în curând, iar emoțiile te compleșesc. Poate că ar fi mai bine să lași timiditatea deoparte și să nu te mai stresezi pentru lucrurile mărunte.

Vărsător

Ești foarte exigent cu partenerul de viață și nimic nu pare să te mulțumească. Nimeni nu îți intră în grații și dai dovadă de irascibilitate, așa că ar fi mai bine să renunți la orgoliu și să dai dovadă de înțelegere.

Pești

Neînțelegerile dintre tine și persoana iubită sau copii sunt evitate astăzi și se pare că pui în aplicare sfaturile celor din jur. Ești pe drumul cel bun, așa că acum este momentul să profiți de momente inedite cu cei dragi.

ADVERTISEMENT