Sporturi

Horoscopul dragostei 21 septembrie: ceartă în casă pentru berbec

20.09.2018 | 20:25
Horoscopul dragostei 21 septembrie cearta in casa pentru berbec
ADVERTISEMENT

Astrele arată dacă te vei îndrăgosti luna asta, ori dacă devin mai siguri pe relația ta sau mergi în continuare pe gheață subțire. Află motive de suspiciune, teamă și sfaturi potrivite care să te facă să  depășești situațiile de criză. Pe plan amors astrele au mare impact, motiv pentru care previziunile pot schimba felul în care privești o situație. Citește previziunile ale oricărui nativ și află sfaturile de care ai nevoie.

Citește și: Românii rămân în Marea Britanie și după Brexit, deși britanicii îi urăsc

Citește și: Lasă loc de interpretări întrebarea Referendumului? Se poate frauda votul?

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Vei avea noroc în dragoste în perioada care urmează? Vei întâmpina greutăți în familie sau relație? Vezi cum influențează planetele sentimentele zodiilor prin cursul lor în casele celor 12 zodii.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ai programul foarte încărcat azi, stresul cauzează, deaceea te și cerți cu unii din familia ta. Trebuie să fii atent la detalii astăzi, în caz că nu vei face asta, să știi că vei rata ceva foarte important.

Gemeni

Vei primi câteva informații greu de verificat din partea unei persoane pe care nu o cunoști personal. Azi nu trebuie să accepți totul ca fiind personal.

ADVERTISEMENT

Rac

Azi, vineri, se anunță o zi în care trebuie să folosești logica foarte mult. Nu te panica în caz că primești o veste proastă. Încearcă să fii rațional, gandirea rece te va aduce mai sus decât ai fi sperat vreodată.

Leu

Ești foarte concetrat de obicei, doar că azi atenția ta este îndreptată în zeci de părți. Dacă nu te vei chinui să fii mai atent vei pierde din vedere lucruri pe care nu le vei mai întâlni niciodată.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vei încerca astăzi niște discuții mai speciale cu un anumit membru al familiei. Trebuie să ai grijă să nu insiști dacă acesta nu este discpus să împărtășească mai multe decât a făcut-o.

Balanță

Vei schimba din mers felul în care vezi multe lucruri. Mintea ți se deschide din ce în ce mai mult spre noi idei și abordări pentru viața ta. Viziunea despre relația ta se schimbă, toate bune și frumoase în relația ta de cuplu.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Azi e ziua potrivită să-ți desfaci aripile și să zbori în lume. Abilitatea ta de a fi ghidat de inimă în loc partea rațională va fi în prim plan. Multe vești bune te așteaptă. Nu lăsa pe nimeni să spulbere această stare de spirit.

Săgetător

Visează mare, nu trebuie să țintești jos, ești mai mult decât capabil de lucruri mărețe. Nu trebuie să iei în brațe modestia azi, nu te rușina să arăți și altora că ai încredere în tine.

Capricorn

Trebuie să fii în stare de alertăși atenție toată ziua. Evită mișările inutile în ceea ce privește viziunea ta în relația de cuplu. E bine că nu pui în practică lucrurile pe care le ai în minte, nu sunt bune.

Vărsător

Ești un judecător imparțial și un sfătuitor ideal! Te faci plăcut cu ușurință, nu ai o relație aucm, dar vei reuși să-ți faci una care va fi și de durată. Acum ești răsplătit de Univers.

Pești

Trebuie să vă concentrați pe stabilirea unor relații și întărirea prieteniilor existente și valoroase. Vei ajunge să te reconciliezi cu o persoană pe care nu doreai să o mai vezi niciodată. Tot ce trebuie să știi este că până la urmă se va întâmpla exact ce trebuie să se întâmple și tu poți trece prin multe.

ADVERTISEMENT