News

Horoscopul dragostei. Bărbaţii din zodiac ce distrug femeile pe care le iubesc

02.05.2019 | 14:15
Horoscopul dragostei. Bărbaţii din zodiac ce distrug femeile pe care le iubesc
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului dragostei, există bărbați în zodiacul european care distrug femeile pe care le iubesc. Ei sunt adevărați ”meșteri” care sculptează caracterele după cum doresc, și nu într-un sens bun.

Horoscopul dragostei. Bărbații din zodiac ce distrug femeile pe care le iubesc sunt Vărsătorii și Săgetătorii

Fie că vor, fie că o fac înconștient, vor să dețină controlul și să aibă o femeie după cum au ei în plan, așa că strică tot ce iubesc. Astrele și-au făcut calculele, iar rezultatul a ieșit: Vărsător și Săgetător.

ADVERTISEMENT
Horoscopul dragostei. Bărbaţii din zodiac ce distrug femeile pe care le iubesc
Cei vizați de astrologi sunt nativii zodiei Vărsător și Săgetător

Vărsător

Cei vizați de astrologi sunt nativii zodiei Vărsător, care se impun și construiesc sexul frumos după lista de definită și riguroasă din mintea lor, numai pentru ca omul de lângă să nu scape din frâiele și regulile impuse de ei. De la ei nu știi niciodată la ce să te aștepți. Imprevizibili și totuși maeștrii în spontaneitate, schimbăr regulile ”casei” fără ca măcar omul de lângă să observe în momentul modificării, realizând în timp că ceva este în neregulă.

Bărbatul nascut în zodia Vărsător pune complet stăpânire pe inima partenerei și o schimbă după chipul și asemânarea sa. Din nefericire, după ce a compus ce a dorit, este posibil și ca acesta să te pedepsească prin a te părăsi. Nu se îndoiește nimeni de faptul că ar exista și nativi fideli, însă cea mai mare parte a Vărsătorilor pune preț pe independența lor, iar în momentul în care relația cu o femeie amenință să devină serioadă, preferă să își facă bagajele.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Bărbații din zodia Săgetător sunt optimiști, plini de energie, pasionali și seducători. Ai zice că nu este nimic în neregulă, ba chiar pare un om de cucerit și păstrat. Însă, cu toate că îți promite Luna de pe cer, rămâne cu gândul. El promite că te va învăța să descoperi lumea, astfel că, din iubire, este imposibili să nu te schimbi lângă el.

Influența sa, în general, este una pozitivă: pui preț pe intelectul și cultura ta, devii mai aveturoasă, căci, până la urmă, trăiești cu un bărbat perfect lângă tine. Cu toate acestea, cumulul de calități îl transformă pe nativii zodiei Săgetător în tipul care strică femeile de lângă el. El nu poate fi fidel, astfel că partenera de lângă el se va transforma și de la sine din cauza geloziei.

ADVERTISEMENT