News

Horoscopul dragostei de azi 22 septembrie! Una dintre zodii își vede partenerul cu alți ochi!

21.09.2018 | 22:51
Horoscopul dragostei de azi 22 septembrie Una dintre zodii isi vede partenerul cu alti ochi

Una dintre zodii află azi din horoscopul dragostei că și-ar putea schimba părerea despre partenerul de viață. Îl va privi cu alți ochi, atunci când va realiza că totul a fost doar în imaginația ei. Noaptea va fi plină de iubire!

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Berbec

Trebuie sa te schimbi putin! Aplica prezentului ceea ce ai invatat din relatiile anterioare. Nu poti sa sa faci aceleasi lucruri mereu si sa te astepti la rezultate diferite. Iesi din zona ta de confort si fa ceva ce nu ai face de obicei. Daca de obicei stai in spate si astepti sa vina cineva sa te ajute, incearca azi sa fii cel care face primul pas.

Taur

Astazi, nivelul de energie de care beneficiai pana acum cateva zile se va intoarce si vei simti cum iti inunda tot corpul. Dar vei avea nevoie de ea pentru activitatile de peste zi. Ai grija, fiindca astazi va trebui sa iei o decizie in ceea ce priveste starea ta sentimentala. Oricare ar fi ea, incearca sa te si distrezi in timp ce o iei.

Gemeni

Astazi esti destul de echilibrat. Aspectul planetar poate sa insemne ca ti-e greu sa te stabilesti intr-o parte sau in alta a unei discutii. Poate ca ai nevoie de mai multa libertate. Dar daca stai bine sa te gandesti, iubesti sentimentul pe care ti-l da siguranta unei relatii. Cel mai bine ar fi sa lasi totul pe mai tarziu si sa-ti acorzi o binemeritata pauza.

Rac

Astazi este vorba despre disctractie! Daca ai in plan sa inviti o multime de oameni la o petrecere fara nici un fel de ocazie, ai toate sansele sa te distrezi foarte tare. Energiile astrale arata ca vei avea sorti de izbanda si daca ai pus ochii pe cineva. Nu trebuie decat sa fii tu insuti si totul va iesi asa cum iti doresti.

Leu

Daca ai planuit sa iesi diseara cu un prieten, e foarte posibil ca maine sa incepi sa nu-l mai vezi doar ca pe un sfatuitor de nadejde. Intalnirea va fi una placuta, dupa care amandoi va veti da seama ca aveti foarte multe in comun. Il vei privi cu alti ochi si vei incepe sa fii putin geloasa cand este salutat de cate o amica.

Fecioară

Astazi nu ai nici o treaba in materie de cuvinte. Nu stii si nici nu vrei sa le folosesti. Asa ca nu te arunca in conversatii adanci, cu final definitiv. Obisnuieste-te cu ideea: azi e mai bine sa taci! Poti insa sa fii sexy, pentru a nu fi nevoita sa discuti prea mult.

Balanță

Azi te vei invarti intr-un mediu intelectual, care-ti va deschide mintea catre discutii aprinse despre filosofie si arta. Asa-ti vei da seama ca de mult simti niste lucruri pe care le-ai lasat sa-ti scape printre degete. In plus, vei cunoaste pe cineva care-ti va reda total increderea in tine. Parca intelege totul, chiar daca nu vei vorbi foarte mult. Vei dori sa-l revezi, cu siguranta.

Scorpion

Alinierea planetara de azi e perfecta pentru a crea o atmosfera de pura senzualitate in beneficiul tau. Daca tu si persoana iubita sunteti in cautarea unei nopti de iubire, cu siguranta acum e vremea sa pui in aplicare planul pentru a obtine asa ceva. Poate ramai si insarcinata, ai grija ce-ti doresti!

Săgetător

Exista niste influente mai mult decat benefice astazi, mai ales in dimensiunea romantica a vietii tale. Energia planetara te incurajeaza sa explorezi lumea si sa mai dobandesti niste cunostinte in domeniul stiintelor sociale, preferabil legate de arta sau muzica. Mergi acolo unde te duce valul si poate iti vei gasi alesul mult asteptat.

Capricorn

Emotiile vor iesi la iveala cu siguranta, datorita aspectului planetar. Poti fi in stare sa ascunzi multe dintre sentimente in spatele unui zid de nonsalanta, dar nu pe toate. Noul tau partener isi va da seama imediat ca arzi dupa el, chiar daca te chinui din rasputeri sa pari ca nu-ti pasa. Toate mastile vor cadea pe seara!

Citește și Horoscop zilnic: sâmbătă, 22 septembrie! Una dintre zodii este o adevărată bombă cu ceas!

Citește și  Profeţiile lui Nostradamus. Care este principala ameninţare a anului 2018

Vărsător

Exista un singur mod sigur de a ajunge la inima cuiva: prin intermediul cuvintelor. Energia celesta indica usurime in exprimarea sentimentelor. Asta inseamna ca singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa dai frau liber lucrurilor care te macina, dar fa-o cat mai simpu posibil si totul se va rezolva. Vei avea o seara plina de romantism.

Pești

Uneori avem pareri preconcepute despre partenerul de viata si nu ii dam sansa sa demonstreze ca poate fi diferit. Atmosfera astrala va face astazi sa va dati seama ca o problema pe care o asociati cu partenerul de fapt este doar in mintea dvs. Acest lucru schimba situatia dintre voi doi in bine, il vei privi cu alti ochi, iar noaptea va fi plina de iubire.