Life

Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie 2021. Ce nativi au șansa să-și găsească jumătatea

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021. Află care sunt nativii care au șansa să-și găsească jumătatea în această perioadă.
05.12.2021 | 22:08
Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie 2021 Ce nativi au sansa sasi gaseasca jumatatea
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021.

Numerologul a dezvăluit ce nativi au șanse să-și găsească marea dragoste în ultima lună din an. Totodată, acesta spune că unele zodii pot trece la nivelul următor într-o relație.

ADVERTISEMENT

Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie 2021

Berbec

Acești nativi vor avea o lună de acțiune, astfel că cei care au relații sau chiar căsnicii stabile pot provoca tensiuni în familie. Vor fi și momente de bucurie și liniște, însă pot apărea blocaje în relație în primele săptămâni ale lunii. Cei singuri au șansa să găsească persoana potrivită și să se îndrăgostească cu adevărat. Șansa lor este unică.

Taur

Taurul este patronat de Venus, ceea ce înseamnă că vor trece la un nivel superior. Nativii implicați într-o relație pot trăi momente extraordinare de romantism și descoperire. Se poate ajunge la căsătorie, însă acești nativi trebuie să fie stârniți de curiozitate pentru a avea o relație de durată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Trec printr-o criză în relația emoțională și au nevoie să analizeze lucrurile, acceptă compromisuri. Ar fi bine să ia decizii doar după ce fac o analiză mai îndelungată. Nativii singuri sunt obișnuiți cu statutul lor și nu se grăbesc să fie într-o relație. Aceștia speră să găsească o persoană mai interesantă decât cele din jur.

Rac

Acești nativi își doresc o familie și sunt foarte consecvenți, mizează pe seriozitate. Vor avea momente de exagerare în septembrie, iar relația lor ar putea întâmpina probleme. Nativii aflați într-o relație, care au suferit trădări, ar putea renunța la ceva, au de luat decizii. Nativii singuri devin mai deschiși emoțional din a doua parte a lunii și își doresc stabilitate.

ADVERTISEMENT

Leu

În prima parte a lunii au tendința de a analiza niște așteptări și dorințe privind relația amoroasă. Ar putea fi surprinși de persoana iubită și vor ști să ia cele mai bune decizii pentru ei. Vor avea parte de romantism la finalul lunii, inclusiv de sărbători. Leii strălucesc în a doua parte a lunii și pot atrage persoanele din jur.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să fie prudente, inclusiv cele aflate într-o relație, pentru că pot exista tentații și în acest caz. Trebuie să fie foarte atente la ceea ce li se promite și li se oferă. Cei singuri vor avea parte de scurte aventuri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nativii zodiei Balanță analizează foarte bine lucrurile înainte de a acționa. Vor avea parte de lucruri bune în decembrie, dar și de situații neașteptate, iar luna aceasta îi va solicita foarte mult. Deși pot apărea tensiuni în relația amoroasă, vor rămâne statornici. Cei singuri pot întâlni persoane noi și pot începe o prietenie care se va transforma în ceva mai mult.

Scorpion

Nu știu ce să facă și simt că trebuie să plătească greșelile făcute anterior, să-și asume responsabilitatea pentru anumite decizii din trecut. Scorpionii vor trece printr-o perioadă tensionată și au nevoie de atenție pentru a trece cu bine peste provocările din viața de cuplu. Aceste tensiuni vor dispărea spre finalul lunii și vor avea parte de armonie.

Săgetător

Problemele pe care le-au avut de-a lungul anului vor avea o rezolvare în decembrie. Trebuie să fie echilibrați, mai ales că cei dragi se bazează pe ei. Tensiunile vor înceta spre finalul lunii și se vor bucura de armonie în cuplu. Acești nativi sunt sfătuiți să abordeze o persoană numai dacă intenționează să o cucerească.

Capricorn

Pot avea parte de o criză în viața sentimentală în decembrie și s-ar putea afla într-o situație în care să descopere adevărata natură a persoanei iubite. Vor simți un impact emoțional puternic în decembrie. Cei singuri își vor găsi jumătatea doar dacă au curaj și nu se lasă descurajați de sărbători.

Vărsător

Acești nativi își doresc să reaprindă flacăra pasiunii în relație. Au multă energie, sunt atenți la nevoile partenerului și știu cum să se descurce în situații tensionate. Cu cât vor fi mai activi, cu atât au șanse mai mari de reușită.

Pești

În decembrie, Peștii îi vor acorda atenție persoanei iubite astfel încât relația să evolueze într-o direcție bună. Nativii singuri au șanse să intre într-o relație.

ADVERTISEMENT