News

Horoscopul dragostei supreme. Ce fel de bărbat meriți în funcție de zodia ta

27.03.2019 | 14:00
Horoscopul dragostei supreme Ce fel de barbat meriti in functie de zodia ta
ADVERTISEMENT

Fiecare zodie iubește în felul ei și are nevoie de un partener care să-i corespundă personalității. Astrologii au alcătuit o listă de calități care ar trebui să ducă la o potrivire perfectă între o zodie feminină și partenerul său. Iată cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru fiecare femeie, în funcție de zodie, conform horoscopului dragostei supreme.

Horoscopul dragostei supreme dezvăluie care este partenerul ideal pentru fiecare zodie feminină

Horoscopul dragostei supreme se bazează pe calitățile și nevoile fiecărei zodii feminine. Partenerul ideal pentru fiecare nativă ar trebui să răspundă personalității ei și să vină ca o completare a acesteia. Vom vedea în continure ce bărbat merită fiecare femeie și cum poate avea o relație perfectă.

ADVERTISEMENT

Femeia Berbec

Femeia din zodia Berbec are nevoie de un partener care să o stimuleze intelectual. Personalitate independentă, ușor colerică și încăpățânată, nativa acestei zodii va căuta mereu un partener care să poată să îi suporte capriciile și care să o aprecieze pe măsură. De asemenea, el trebuie să fie inteligent și să poată purta cu ea conversații pe orice temă.

Horoscopul dragostei supreme dezvăluie ce fel de bărbat i se potrivește fiecărei zodii feminine

Femeia Taur

Femeia Taur este ambițioasă și pune pasiune în tot ce face, dorind să obțină mereu ceea ce își dorește. Drept urmare, va căuta mereu un partener pe măsură, o fire puternică, un bărbat capabil să ducă la bun sfârșit tot ce își propune. Pune mai mult preț pe latura spirituală și pe cea emoțională decât pe cea fizică.

ADVERTISEMENT

Femeia Gemeni

Zodie duală, femeia Gemeni poate fi foarte dificilă, iar personalitatea ei poate da bătăi de cap oricărui pretendent. Ea merită un bărbat independent și aventuros, care nu se teme de nimic, cu care să poată să experimenteze cât mai multe. Nu în ultimul rând, este de preferat ca acesta să se obișnuiască rapid cu schimbările.

Femeia Rac

Racul este o zodie care pune mare preț pe familie, iar femeia din această zodie este foarte atașată de valorile tradiționale și familiale. Tocmai de aceea, ea caută un bărbat familist, muncitor și bun, care să îi ofere siguranța de care are nevoie. Acesta ar trebui să fie dispus să-i ofere sprijin emoțional de fiecare dată când are nevoie.

ADVERTISEMENT

Femeia Leu

Născută în semn de foc, femeia Leu este o fire impulsivă, care nu refuză provocările și căreia nu îi prea plac oamenii nehotărâți. Tocmai de aceea, partenerul ideal pentru ea este un bărbat determinat și motivat, sigur pe sine și curajos. El va trebui să mențină mereu flacăra pasiunii aprinsă în relația de cuplu.

Femeia Fecioară

Femeia Fecioară poate părea pretențioasă și greu de cucerit, fiind, câteodată, greu de înțeles. Ea are nevoie de un partener care să fie foarte răbdător, să-i dea libertatea de care are nevoie și să aibă stăpânire de sine. Partenerul femeii Fecioare va trebui să fie mereu alături de ea și să îi arate susținerea necondiționată.

ADVERTISEMENT

Femeia Balanță

Balanțele pun mare preț pe loialitatea partenerului și nu concep să fie înșelate sau trădate. De aceea. bărbatul ideal pentru o femeie Balanță este unul fidel, dar care să spună dacă îl deranjează ceva la partenera sa. Această zodie pune preț pe comunicare și va căuta să vorbească cât mai deschis posibil cu jumătatea sa.

Femeia Scorpion

Femeile din această zodie caută pasiunea și vor dori să aibă alături un bărbat pasional, nonconformist, căruia să nu-i fie teamă să experimenteze. De asemenea, acesta ar trebui să fie iertător și să aibă răbdare cu iubita sa, întrucât este posibil ca ea să facă unele erori în relație.

Femeia Săgetător

Femeia Săgetător vrea să aibă alături un partener cu o fire deschisă, optimistă, care să o facă să râdă. Ea are simțul umorului și nu concepe o relație alături de un partener pesimist, care să nu poată să glumească și să nu vadă partea bună în viață. Totodată, bărbatul pe care și-l dorește ar trebui să fie și foarte atent cu ea.

Femeia Capricorn

Capricornul este o zodie muncitoare, care face tot posibilul să aibă o viață plină de realizări și stabilitate materială. De aceea, femeia Capricorn dorește să aibă alături un bărbat muncitor, disciplinat care să-i ofere siguranța materială și care să fie capabil să rezolve orice eveniment neplăcut neprevăzut.

Femeia Vărsător

Femeii Vărsător îi place să fie curtată și complimentată. Ea vrea un partener romantic, pasional, care să o pună pe ea pe primul plan și care să i se dedice în totalitate. Poate fi geloasă și se poate supăra pe partener chiar fără motiv. Din acest motiv, ar fi bine ca bărbatul să fie o fire calmă, care să nu se enerveze ușor.

Femeia Pești

Femeia Pești caută un bărbat care să-i fie și un bun prieten, nu doar un iubit excelent. Zodie sensibilă, care poate fi predispusă unor stări depresive, femeii Pești i-ar trebui un bărbat răbdător, bun ascultător, în fața căruia să nu îi fie teamă să își deschidă sufletul,

ADVERTISEMENT