News

Horoscopul dragostei! Zodia care se va căsători în luna aprilie 2019

04.04.2019 | 14:33
Horoscopul dragostei Zodia care se va casatori in luna aprilie 2019

Astrele arată ce zodie se va căsători în anul 2019. Luna aprilie aduce pentru nativul în cauză stabilitate pe plan amoros. Se anunță că aceasta este deja familistă și conservatoare, așa că evenimentele în fața ofițerului stării civile și în fața preotului le va aduce bucurie în suflet și le va concluziona stările de neînțeles pe care le-au tot avut în ultima vreme. Partenerul acesteia este fericit și el pentru cele ce se vor petrece în luna aprilie.

Zodia care se va căsători în aprilie 2019! Racul va face pasul cel mare

Sfaturile astrelor pentru raci, cei care au norocul să se căsătorească în luna aprilie a anului curent, este să se relaxeze și să trăiască din plin ziua pe care o așteptau deja de multă vreme. Aceasta este ziua care le va aduce fericire maximă. “Condiția dragostei este să caute, nu să descopere, să vrea să știe, fără să afle, să fie ritmul unei continue mișcări spre un orizont mereu văzut, dar mereu îndepărtat.

Mai mult decât curiozitate: nostalgie. Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogăție de tandrețe și duioșie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dragoste. Este mai bine să fii iubit chiar dacă ai pierdut, decât să nu fii iubit de loc.”

  Horoscopul Dragostei! Racul este zodia care se va căsători în luna aprilie a anului 2019
Horoscopul Dragostei! Racul este zodia care se va căsători în luna aprilie a anului 2019

Rac

Astrele indică faptul că ești o persoană familistă și că viața ta se învârte în jurul stabilității. Ziua nunții tale are o semnificație aparte, mult mai mar decât la alți oameni. Totul pre că are acum un sens și te simți în al nouălea cer. Ți se recomandă să nu exagerezi să îți expui părerile de nemulțumire în fața partenerului în legătură cu mici detalii care nu au fost exact cu ți-ai fi vrut. Bucură-te din plin de ziua ta și distrează-te alături de cei mai buni prieteni și de familie.