Life

Horoscopul indian pentru anul 2021. Marea bătălie între Bine și Rău

31.12.2020 | 10:43
Horoscopul indian pentru anul 2021 Marea batalie intre Bine si Rau
Horoscopul indian pentru anul 2021. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Horoscopul indian pentru anul 2021 aduce bucurie și speranță în sufletele noastre, dar și momente de cumpănă mai ales în toamna anului ce vine.

2021 va fi, din perspectiva astrologiei indiene, marea bătălie dintre Bine și Rai. Oamenii vor fi împărțiți în două tabere mai mult ca în oricare alt an și vor fi în fața unor decizii greu de luat.

ADVERTISEMENT

În astrologia indiană există peste 30 de semne, perioadele pentru fiecare zodie fiind mai scurte față de zodiacul european. Iată previziunile pentru zodia ta indiană în 2021!

Horoscopul indian pentru anul 2021, zodie cu zodie

Zodia Toporișca (21-31 martie): Anul 2021 va fi pentru tine revelator pentru tot ce înseamnă relație cu străinătatea. Fie te stabilești undeva, fie te saturi și vii definitiv în România.

ADVERTISEMENT

Calul (1-10 aprilie): Primele 6 luni ale anului ești pus pe făcut economii, iar abia în a doua parte, din iunie încolo, te vei bucura de tot ce e mai bun de la viață.

Birjarul (11-20 aprilie): În 2021 îți vei perfecționa anumite abilități. Poate vei învăța limbi noi sau meserii noi cu care te vei face remarcat peste tot.

ADVERTISEMENT

Focul (21-30 aprilie): Te așteaptă un an plin de controverse. Vei fi deseori pus între ciocan și nicovală.

Capra (1-10 mai): Iubirea îți dă târcoale la primăvară, iar în toamnă e posibil să te căsătorești cu noul ales al inimii tale.

ADVERTISEMENT

Elefantul (11-20 mai): 2021 va fi despre tine, despre limitele tale, despre capacitatea ta de a merge mai departe prin foc și furtună.

Firul de ață (21-31 mai): Pentru tine, noul an va fi prosper din punct de vedere financiar, dar precar dacă ne uităm la cum te vei înțelege cu neamurile.

Cei născuți sub semnul lui Phoenix se înnoiesc sufletește

Pasărea Phoenix (1-10 iunie): Ești pus pe mari schimbări, pe transformări interioare. Cineva apare în viața ta și îți dă tot Universul peste cap. Stai calm, e de bine!

Diamantul (11-20 iunie): 2021 este despre toleranță, despre empatie. Înveți să nu mai judeci oamenii din jurul tău, pentru că tu însuți te vei lovi de asta. E un an al lecțiilor de viață.

Vierul (21-30 iunie): Norocul este de partea ta chiar din prima zi a lui 2021, așa că fii atent cum îl folosești.

Șarpele (1-10 iulie): Ai de făcut multe călătorii în interes inițiatic. Anul acesta este despre reconectarea ta cu Divinitatea.

Țestoasa (11-21 iulie): Toate relațiile tale se vor schimba în 2021. Dușmanii își vor deveni prieteni și viceversa.

Câinele (22 iulie – 1 august): Noul an sădește bucuria și speranța în viața ta. Vara vei avea parte de o serie de momente interesante din punct de vedere amoros.

Vânătorul (2-12 august): Duci o luptă interioară pentru a încerca să te înțelegi mai bine pe tine însuți. Poate că vei primi, în sfârșit, răspunsurile pe care le căutai de atâta amar de vreme.

Ursul (13-23 august): Ai grijă să nu fii păcălit de vulpe în 2021! Lucrurile pot aluneca pe un tărâm periculos, mai ales în toamnă.

Fecioara (24 august-2 septembrie): Ești un pion important în lupta dintre Bine și Rău, așa că în 2021 trebuie să îți pregătești toate armele.

Pana (3-12 septembrie): În 2021 vei învățat că vorba dulce mult aduce. Renunți la reacțiile impulsive și îți va merge bine tot anul.

Rândunica (13-23 septembrie): Faci schimbări importante la tine, cele pe care în ultimii trei ani le-ai amânat din varii motive.

Balanța (24 septembrie – 3 octombrie): Trebuie să iei decizii importante, să te poziționezi de o parte sau alta a mai multor probleme, altfel vei rămâne singur.

Uliul (4-13 octombrie): 2021 te va învățat cum să faci față situațiilor de criză. Vei deveni un supraviețuitor, expert chiar în gestionarea crizelor.

Maimuța (14-23 octombrie): Curiozitatea te va duce departe. Ești unul din oamenii importanți ai anului 2021, mai ales dacă lucrezi în cercetarea științifică.

Delfinul (24 octombrie – 2 noiembrie): Va fi un an deosebit în special din punct de vedere amoros. Îți mărești familia.

Turnul (3-12 noiembrie): Vei cunoaște o serie de oameni noi, dar puțini te vor cunoaște cu adevărat. Te joci de-a misterul și îți place!

Leul (13-22 noiembrie): În noul an trebuie să arăți că nu poți ranchiună celor care te-au judecat și că ești capabil de o altfel de abordare a criticilor pe care le primești.

Pustnicul (23 noiembrie – 3 decembrie): Dacă te lași pe mâini bune, 2021 este cel mai glorios an din toată viața ta!

Scoica (3-12 decembrie): Ai parte de revelații importante care te vor ajuta să răzbești indiferent de dificultatea situației.

Metalul (13-21 decembrie): Minciuna și ipocrizia vor fi istorie pentru mulți atunci când vei apărea tu în preajmă. Spiritul tău justițiar poate curăța lumea de rele.

Horoscopul indian 2021 pentru Funia (22-31 decembrie): Nu va fi un an ușor, dar trebuie să conștientizezi că tot răul duce spre bine.

Floarea de lotus (1-10 ianuarie): Despărțirile sunt la fiecare pas, semn că în 2021 trebuie să te înnoiești.

Arcașul (11-20 ianuarie): Câștiguri financiare substanțiale se anunță pentru tine la vară, iar cu banii dobândiți ar fi indicat să îți deschizi o afacere.

Vulturul (21-30 ianuarie): Cei care nu te-au cunoscut cu adevărat vor avea ocazia în noul an, căci vei fi ca o carte deschisă pentru toată lumea.

Caleașca (31 ianuarie-9 februarie): Noul an este despre puterea de a trece peste pierderile dificile ale vieții. Nu va fi un an ușor.

Apa (10-19 februarie): Vei fi omul potrivit la locul potrivit, cel care va pansa și va vindeca rănile sufletești ale celor din jur. Ai o misiune aparte în 2021.

Perla (20 februarie – 1 martie): Vei străluci și vei cunoaște faima în anul ce vine. Atenție la prieteni!

Corabia (2-10 martie): Pentru tine, 2021 va fi anul în care vei pierde lucruri materiale, dar vei câștiga pe partea spirituală.

Yoghinul (11-20 martie): Ești dispus să faci schimbări extrem de mari, dar te vei lovi mereu de câte un obstacol. Poate că nu e anul potrivit pentru tine.

 

ADVERTISEMENT