Life

Horoscopul iubirii pentru luna februarie 2022. Peștii sunt marii norocoși în dragoste

Horoscopul iubirii pentru luna februarie 2022 vine cu oportunități noi în dragoste mai ales pentru cei născuți într-o zodie de apă, cum este cazul Peștilor.
23.01.2022 | 18:30
Horoscopul iubirii pentru luna februarie 2022 Pestii sunt marii norocosi in dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru luna februarie 2022 arată fabulos pentru unele zodii. Peștii trag lozul câștigător, dar nici Scorpionii și Peștii nu sunt feriți de săgeata lui Cupidon.

A doua lună a anului scoate la iveală adevăratele sentimente pe care le nutrim pentru anumite persoane. Mulți nativi vor face pași importanți în a cuceri omul pe care au pus ochii de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Este o lună în care căpătăm curaj și în care ne asumăm refuzurile. Este, totodată, o perioadă perfectă și pentru cei care vor să își reînnoiască jurămintele.

Horoscopul iubirii pentru luna februarie 2022

Berbecii au un februarie plin de aventuri. Vor să mai copilărească. Nu se gândesc deocamdată să se așeze la casa lor. Încă au multe de descoperit în materie de senzualitate și erotism.

ADVERTISEMENT

Taurii își consolidează toate relațiile, mai ales pe cea amoroasă. Este o lună perfectă pentru a pune toate ideile acolo unde le e locul. Apar clipe romantice în a doua parte a lunii.

Gemenii sunt într-o continuă căutare a sinelui. Se pot regăsi în ochii unei persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată. Cupidon are tolba plină de surprize, iar nativii de aer vor spune, fără echivoc: prezent!

ADVERTISEMENT

Racii apelează la noi tehnici de seducție. Am putea spune că devin niște adevărați specialiști în cucerire. Vor obține cam tot ce își doresc pe plan amoros.

Leii sunt și ei cuprinși de flacăra iubirii, mai ales în a doua jumătate a lui februarie 2022. Cei singuri întâlnesc o persoană pe gustul lor.

ADVERTISEMENT

Capricornii se trezesc din vis

Fecioarele fac un adevărat casting pentru inima lor, căci la câte pretenții au, nu vor să se arunce cu capul înainte fără să cunoască bine viitorul partener de viață.

Balanțele nu au parte de mari surprize la capitolul dragoste. Luna va fi destul de monotonă, semn că trebuie să schimbe ceva la ele.

Scorpionii, în schimb, inspiră erotism la fiecare pas. Îi vor atrage pe toți ca un magnet. Sunt marii cuceritori ai acestei luni.

Săgetătorii se vor concentra mai mult pe comunicare în cuplu. Dacă până acum și-au dat seama ce își doresc în dormitor, de data asta vor învăța ce trebuie făcut în afara dormitorului pentru ca relația să dureze.

Capricornii visează la o iubire imposibilă. Cineva îi poate aduce cu picioarele pe pământ, iar aterizarea poate fi una dureroasă.

Vărsătorii încep să se gândească tot mai mult la căsătorie, la cum ar fi să se așeze la casa lor. Poate că luna februarie le va aduce persoana potrivită cu care să facă asta într-un viitor apropiat.

Peștii iubesc precum în adolescență. Viața lor amoroasă, reparată la finalul lunii ianuarie, va fi din nou în prim-plan și îi va inspira pe cei din jur. De data asta va fi cu noroc. Au tras cartea câștigătoare!

ADVERTISEMENT