Life

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie. Ce zodie suferă, se desparte și cine cunoaște alesul

16.11.2020 | 16:30
Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie Ce zodie sufera se desparte si cine cunoaste alesul
ADVERTISEMENT

Dragostea pe timp e pandemie se măsoară în răbdare, însă nu toate zodiile au această caracteristică, motiv pentru care multe persoane s0au despărțit și urmează să se mai ciondănească în perioada următoare.

Zodiile cu cel mai mare eșec în dragoste din luna noiembrie sunt Taur și Capricorn, care nu prea mai sunt în relații bune cu partenerii de ceva timp și deși încearcă să salveze aparențele, totul va culmina cu o despărțire pentru acești nativi.

ADVERTISEMENT

Sunt zodii care au mai mult succes și îți vor cunoaște alesul, Fecioarele, Leii și Balanțele vor avea parte de clipe memorabile în perioada aceasta.

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie

Taur

Te confrunți cu o criză sentimentală, iar din cauza orgoliului și încăpățânării de care suferi vei avea de pierdut. Partenerul de viață are multe lucruri să-ți reproșeze și nu vrei să asculți, te focusezi exact pe ceea ce nu trebuie. Există speranță, dacă există schimbare.

ADVERTISEMENT

Leu

Voi sunteți în căutarea iubirii, în căutarea unui suflet care să vă călăuzească pașii. Aveți grijă, s-ar putea să și apară. Tot ce trebuie să faceți este să vă ciuliți urechile și să mai mergeți la reuniunile astea de 2-3 prieteni, ca pe timp de pandemie, cum face toată lumea. Cunoașteți oameni noi luna asta.

Fecioară

Aveți în minte doare vacanță, ca toată lumea de altfel. După pandemie vor exploda cu oferte, cel mai probabil, după ce vom scăpa de toată nebunia, între timp vă găsiți și persoana potrivită, luna asta poate fi cu noroc.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu sunteți prea fericiți în relația de cuplu, motiv pentru care vă stă gândul la alte persoane, poate la o iubire mai veche, cineva pe care l-ați iubit mult și care vă lipsește și acum. Nu vă întristați, luna asta poate vă revedeți și se leagă două destine.

Capricorn

Voi sunteți boemi, credeți în romanțe, dragoste la prima vedere, eterna iubire, dar sunteți și practici și aveți nevoie de siguranță. Două lucruri care se bat cap în cap. Puneți la cale o despărțire, căci de prea mult timp stați ancorat într-o relație seacă.

ADVERTISEMENT