Life

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2021. Zodiile care încep o nouă relație

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2021 este plin de surprize! Cel puțin trei zodii încep relații noi!
28.09.2021 | 15:22
Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2021 Zodiile care incep o noua relatie
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2021 arată complet diferit față de așteptările majorității zodiilor. Iubirea va fi în prim plan în special pentru zodiile de apă și de foc, însă există mulți alți nativi care s-ar putea să fie luați prin surprindere.

Octombrie este o lună bună pentru noi începuturi. Din punct de vedere numerologic, este un 1, iar asta înseamnă că toți cei care vor să ia de la zero viața amoroasă în primul rând au astrele de partea lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de un octombrie în care cuvântul de ordine este… răbdare! Racii trebuie să comunice mai mult cu partenerul de viață și să se focuseze pe dorințele pe care acesta le exprimă.

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2021

Scorpionii se lasă purtați de valul iubirii. Se îndrăgostesc și dezîndrăgostesc de mai multe ori de aceeași persoană, semn că nu va fi deloc o lună plictisitoare.

ADVERTISEMENT

Peștii reușesc să își vindece anumite răni în dragoste. Nu este o lună foarte bună pentru a începe o relație serioasă, ci una în care mai degrabă trebuie să se așeze și să se gândească unde au greșit de nu a funcționat totul cum trebuia.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt printre cele mai favorizate în dragoste. Berbecii trebuie să împace foarte bine iubirea cu viața profesională, în timp ce Leii trebuie să acorde mai multă atenție iubirii.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt și în octombrie într-o fabuloasă lună de miere. Totul este despre dragoste în cazul lor.

Zodiile de pământ, luate prin surprindere de Cupidon

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o lună în care nimic nu va fi așa cum se așteaptă. Taurii nu prea au timp de romantism, deși nu le-ar strica niște momente frumoase alături de cineva.

ADVERTISEMENT

Pun iubirea pe locul doi și pot pierde clipe cu care se vor mai întâlni abia în anul 2022.

Fecioarele au șansa de a începe o nouă relație undeva în a doua jumătate a lunii. Porțile iubirii se deschid pentru ei acolo unde nu se așteaptă.

Capricornii își neglijează viața semtimentală pentru că muncesc fără oprire.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) dau cu stângul în dreptul în relațiile pe care le au. Cei care sunt singuri au o șansă uriașă să găsească pe cineva care se potrivește perfect felului lor de a fi.

 

ADVERTISEMENT