Life

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2022. Cele trei zodii care își întâlnesc sufletul pereche

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2022 aduce câteva vești plăcute pentru 6 dintre semnele zodiacale. 3 își vor găsi sufletul pereche.
21.09.2022 | 18:02
Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2022 Cele trei zodii care isi intalnesc sufletul pereche
Horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2022. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Luna octombrie 2022, benefică sau nu pentru iubire? Unele zodii au mai mult noroc decât altele.

Horoscopul iubirii pentru octombrie 2022

A zecea lună a anului vine cu o serie de provocări, căci Cupidon nu doarme niciodată! Leii, Săgetătorii și Vărsătorii sunt cei mai favorizați la capitolul dragoste încă din prima zi a lunii.

Leii s-ar putea muta în casă nouă cu partenerul lor de viață. Octombrie e o lună perfectă pentru cei care vor să își schimbe domiciliul. Săgetătorii au parte de momente romantice.

ADVERTISEMENT

Vor petrece aproape toată luna făcând lucruri la care doar visau în urmă cu niște ani, împreună cu sufletul lor pereche, desigur. Vărsătorii, pe de altă parte, vor face mai multe sacrificii de dragul persoanei cu care sunt. Eforturile lor vor fi extrem de apreciate poate chiar și de familia partenerului de viață.

Fecioarele, Peștii și Racii, un nou început în dragoste

Pentru alte trei zodii, octombrie vine cu șansa de a-și găsi sufletul pereche. Este vorba despre Raci, Fecioare și Pești. Racii care sunt singuri s-ar putea să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Lor le iese în cale o persoană din vecinătate. Poate să fie la propriu un vecin de bloc sau cineva de la muncă.

ADVERTISEMENT

Și Fecioarele își vor deschide inima, mai ales că în octombrie au toate șansele să se vadă cu o persoană cu care vorbesc de ceva vreme. Cât despre Pești, aceștia își pot găsi partenerul ideal la o petrecere. Weekend-urile vin cu surprize pentru ei.

Celelalte 6 zodii au o lună destul de normală din punct de vedere amoros. Nu apar cine știe ce surprize, cu excepția Gemenilor, care s-ar putea plânge de anumite atitudini ale persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Berbecii, Taurii, Balanțele, Scorpionii și Capricornii se vor focusa mai mult pe carieră, pe modalități de a-și umple veniturile lunare. Taurii vor da dovadă de cea mai mare ingeniozitate. Balanțele au de muncit mai mult prin casă.