Life

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2021. Cum stai cu dragostea, în funcție de zodie

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2021 aduce foarte multe surprize plăcute pentru zodii.
01.09.2021 | 10:38
Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2021 Cum stai cu dragostea in functie de zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2021 este despre reînceperea unor relații vechi în cazul multor zodii. Luna septembrie poate fi prilejul de a înțelege trecutul și greșelile făcute în trecut chiar și din punct de vedere amoros.

Berbecii merg în general după intuiție, doar că intuiția le poate juca feste. Nativii de foc trebuie să asculte ce spune partenerul de viață înainte de a trage el niște concluzii. Vor trăi o dragoste cu năbădăi.

ADVERTISEMENT

Taurii nu prea au timp de viață amoroasă. Toată concentrarea lor în septembrie 2021 va fi asupra muncii. Vor fi puși în tot felul de situații neplăcute din punct de vedere profesional și nu vor mai avea chef de nicio dragoste.

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2021

Gemenii sunt încurajați să încerce lucruri noi în iubire. Pentru ei e important să continue să exploreze, să fie aproape de partenerul de viață indiferent de context.

ADVERTISEMENT

Racii se pregătesc pentru un septembrie destul de interesant din punct de vedere amoros. Vor fi cadorisiți și iubiți de partenerul de viață.

Leii sunt pură pasiune, iar septembrie este luna cea mai bună pentru aventuri amoroase. S-ar putea ca una dintre iubirile de-o noapte să se transforme în ceva de durată.

ADVERTISEMENT

Fecioarele simt nevoia de a oferi protecție celor din jur, de a lua sub aripa lor pe cineva. Iubirea în cazul lor înseamnă în primul rând multă grijă.

Balanțele se pot confrunta cu mici certuri în viața de cuplu. Dacă reușesc să renunțe la orgoliu, lucrurile vor decurge normal.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu sunt foarte tentați să înceapă o relație nouă de iubire, dar în luna septembrie nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se  nimerește!

Săgetătorii, cei mai fericiți pe plan amoros

Săgetătorii sunt cei mai avantajați din punct de vedere amoros, mai ales în a doua jumătate a lunii. Trăiesc o poveste de dragoste ca în filme.

Capricornii reușesc să se dumirească cu privire la relația pe care o iau. Vor lua o decizie decisivă.

Vărsătorii se simt bine în compania persoanei iubite, cu care vor începe tot felul de activități. Cei singuri își găsesc perechea.

Peștii sunt cuprinși de tot soiul de sentimente de gelozie și reușesc să câștige anripatia partenerului de viață din cauza exagerărilor lor.

ADVERTISEMENT