Life

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2021. Ele sunt zodiile care se îndrăgostesc lulea

05.05.2021 | 14:30
Horoscopul iubirii pentru vara anului 2021 Ele sunt zodiile care se indragostesc lulea
ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2021 vine cu multe surprize din partea lui Cupidon! 5 zodii au șanse mari să își găsească partenerul potrivit în cele trei luni de vară, iar asta nu e tot!

Berbecii vor avea o vară fierbinte din punct de vedere amoros. Vor fi puși în tot felul de situație favorabile și se pare că vor avea numai de câștigat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se vor concentra mai mult asupra carierei, nativii de foc vor avea noroc și în dragoste.

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2021

Taurii sunt printre cei mai stabili din punct de vedere sentimental, iar în această vară nu se arată surprize majore pentru ei. Totul decurge conform planului.

ADVERTISEMENT

Gemenii se numără printre cele cinci zodii care se îndrăgostesc lulea în lunile următoare, alături de Berbeci. Vor avea parte de momente extraordinare mai ales în august.

Racii sunt și ei norocoși din punct de vedere amoros. Au parte de aventuri noi, iar în luna iulie cineva îi va cuceri definitiv.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, vara aceasta nu e despre dragoste, ci despre multă muncă. Nu au lipiciul pe care îl aveau altădată, asta pentru că nici nu își mai doresc ceva serios din punct de vedere sentimental.

Vărsătorii și Peștii vor avea scurte aventuri

Fecioarele își întâlnesc sufletul pereche la finalul verii și au parte de momente pe care nu le vor uita niciodată. Unele dintre ele s-ar putea căsători pe nepusă masă.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de furtună în Casa Iubirii. Sunt determinate să o ia de la zero pe cont propriu.

Scorpionilor nu le priește această vară din punct de vedere amoros. Nu sunt pregătiți pentru o nouă relație. Își dedică timpul activităților casnice și jobului.

Săgetătorii au vise noi pe plan profesional, așa că vor da la o parte sectorul amoros pentru trei luni. Vor străluci în ceea ce își propun în carieră.

Capricornii se poziționează mai bine în anumite teme legate de familie și vor fi în centrul atenției, căci de deciziile lor depinde viitorul celor dragi.

Vărsătorii se aventurează în tot felul de călătorii. În cazul lor vorbim mai degrabă de aventuri scurte de-o vară decât de o relație serioasă, durabilă.

Peștii au o vară extraordinară din punct de vedere social. Ca Vărsătorii, și ei se vor limita la aventurile de-o noapte.

 

ADVERTISEMENT