Life

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 13 septembrie 2020! Surprize totale pentru Capricorni

13.09.2020 | 09:56
Horoscopul lui Neti Sandu pentru 13 septembrie 2020 Surprize totale pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 13 septembrie 2020 a scos la lumină mai multe surprize. De altfel, câteva zodii se pot considera norocoase.

„O să aflăm ce se ascundea în cutia neagră și o să ne eliberăm de lucrurile care ne făceau viața amară.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă de noi și de ai noștri, să nu ne lipsească nimic”, a transmis vedeta Pro TV.

13 septembrie 2020, horoscopul lui Neti Sandu

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să vă bucurați de vizita unor cunoscuți care vin să vă zică un „La mulți ani” sau să beți o cafea împreună. Se poate să ieșiți și în parc, să fie mai mult spațiu.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 BALANȚĂ

A rămas ceva nespus ori nelămurit în relația cu partenerul de cuplu și o să puteți îndrepta totul dacă ieșiți în doi și vă spuneți oful.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Se poate să prindă viață ideea de a vă întemeia o familie și să dați curs unei relații care să vă aducă exact ce vă lipsea, omul potrivit.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să aveți cu cine și unde să ieșiți, de bună dispoziție nu duceți lipsă și o să puteți face cunoștință și cu un posibil partener de afaceri.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Se poate să aveți vreo revelație și să simțiți dintr-o dată că nu puteți trăi fără o persoană anume și să vă hotărâți să rămâneți împreună pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate vă iau prietenii cu mașina, dacă a voastră are vreo defecțiune și o schimbare de peisaj nu v-ar strica. O să mai vedeți și altă lume.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 PEȘTI

Se poate să aflați niște lucruri care să vă arate o altă latură a ființei pe care o iubiți și pe care nu i-ați fi bănuit-o și poate vă împăcați cu situația.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

E o acalmie la voi în relația de cuplu, dar scântei pot să sară la tot pasul dacă întindeți coarda prea mult cu gelozia sau cu nerăbdarea care vă caracterizează.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

E bine să vă luați toate măsurile de precauție dacă plecați la drum, să n-aveți surprize și să-i protejați și pe ai voștri, să le asigurați tot ce au nevoie.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Faceți rost de bani de buzunar să plecați la o plimbare, să vă duceți la un spectacol în aer liber și să stați la o cafea, o înghețată cu prietenii.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Vești dintre cele mai bune și pe care le așteptați de multă vreme și poate și voi vreți să faceți vreun anunț, să transmiteți niște mesaje de bun augur apropiaților.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2020 LEU

E un tumult sufletesc și o să faceți tot felul de gesturi de mărinimie față de oamenii care înseamnă ceva pentru voi și o să fie o împlinire sufletească. Vești de tot felul azi.

 

 

ADVERTISEMENT