Life

Horoscopul lunii aprilie realizat de Mariana Cojocaru. Urmează o nouă aliniere planetară

26.03.2021 | 17:38
Horoscopul lunii aprilie realizat de Mariana Cojocaru Urmeaza o noua aliniere planetara
Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna aprilie. Foto: captură Metropola TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul lunii aprilie, realizat de Mariana Cojocaru vine cu aspecte importante pentru fiecare semn zodiacal. Urmează o perioadă de coșmar pentru unii, dar vor avea loc și câteva surprize plăcute.

În linii mari, aprilie este marcată de câteva evenimente importante. Mercur va intra în Berbec, iar apoi va face conjuncție cu Chiron.

ADVERTISEMENT

Pe 29 aprilie vom avea o aliniere de planete Lilith-Mercur-Venus în Taur, iar pe 23 aprilie planeta Marte va intra în Rac, unde nu se va simți deloc confortabil.

Horoscopul lunii aprilie realizat de Mariana Cojocaru

Berbecii trebuie să fie atenți la relațiile cu cei din jur. Trebuie să calculeze mai bine consecințele acțiunilor lor. Alinierea planetelor îi va da cu coarnele de un stâlp și se vor trezi la realitate.

ADVERTISEMENT

Taurii pot începe schimbări importante la nivel fizic, iar pe Luna Nouă din 12 aprilie vor putea să înceapă să contureze proiecte noi care să țină inclusiv de partea profesională ori de devenire spirituală.

Gemenii nu vor mai ști cum să-și croiască un drum nou. Se va închide o ușă, iar unii pot avea blocaje în alte zone. S-ar putea identifica și căile de ieșire din blocaje.

ADVERTISEMENT

Racii vor fi constrânși de intrarea lui Marte în zona lor astrologică. Trebuie să fie atenți la activitățile gospodărești pentru că se pot produce accidente.

Leii vor fi în impas din punct de vedere profesional. Trebuie să regândească multe din planurile lor îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor fi la răscruce de drumuri

Fecioarele se poziționează pe o parte de balansoar, iar în partea cealaltă nu are cine să le echilibreze. Apar tot soiul de șicane și se vor poziționa la răscruce de drumuri pe zona carierei.

Balanțele au un aprilie fierbinte. Nu știu nici ele încotro să o apuce și sunt destul de zgândărite pe plan profesional. Este o perioadă destul de complicată și pentru ele.

Scorpionii sunt vizați pe plan amoros. Parteneriatele în business și relațiile cu familia sunt și ele în vizor. Trebuie să fie cu băgare de seamă și în zona sănătății.

Săgetătorii s-ar putea trezi în tot felul de tensiuni. Vor fi pe muchie de cuțit chiar de la începutul lunii.

Capricornii au scăpat de anumite aspecte negative, însă revin alte probleme care îi pot da peste cap.

Vărsătorii nu vor înțelege ce se petrece cu ei la nivel micro. Trebuie să facă și ei niște alegeri în aceste vremuri dificile.

Peștii au câteva bariere pe destin, dar ele pot fi ridicate doar dacă înțeleg în profunzime cum au depășit astfel de momente până acum, poate chiar în viețile anterioare.

Previziunile astrologice ale Marianei Cojocaru au fost făcute la Metropola TV.

 

ADVERTISEMENT