Life

Horoscopul lunii noiembrie 2020. Trei zodii sunt sub protecție divină

29.10.2020 | 15:55
ADVERTISEMENT

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este influențat atât de Luna Plină care va tranzita zodiile Scorpion și Gemeni, cât și de Mercur Retrograd. Trei zodii se află sub protecție divină și vor avea parte de liniște și de reușite.

Luna noiembrie este o perioadă în care vom învăța din greșeli și ne vom realiza obiectivele la care lucrăm de mai mult timp. Este o lună a deciziilor, a schimbărilor și a transformărilor.

ADVERTISEMENT

Marte Retrograd în Berbec până pe 14 noiembrie, așa că este nevoie de calm și optimism pentru a rezolva situațiile neplăcute. Unele zodii se bucură de o perioadă bună, iar altele trec prin anumite încercări. Consultă mai jos horoscopul pentru luna care urmează.

Horoscopul lunii noiembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Luna noiembrie nu va începe foarte bine din cauza unor probleme mai vechi, însă vei găsi soluții începând cu jumătatea lunii, atunci când Marte Retrograd se retrage din Berbec. S-ar putea să investești banii în ceva urgent, după care bugetul tău va reveni la normal. Spre sfârșitul lunii ai mai multă energie și încredere în tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de o perioadă foarte bună și ai parte de reușite în toate planurile, mai ales în cel amoros. Spre sfârșitul lunii vei traversa niște momente mai dificile și este nevoie să iei decizii radicale ca să-ți fie bine. Vei munci mai mult, dar nu uita să te relaxezi.

Gemeni

Noiembrie îți poate aduce multe câștiguri în plan profesional dacă tratezi totul cu seriozitate și determinare. Eforturile vor fi răsplătite și vei putea să te relaxezi pentru câteva zile. Este posibil să ai parte de o schimbare în carieră și să lucrezi într-un domeniu nou.

ADVERTISEMENT

Rac

Zodiac Rac se află sub protecție divină luna aceasta, așa că perioada următoare va fi una destul de liniștită. Ai timp să stai cu familia și cu cei apropiați și reușești că strângi niște bani în plus, așa cum ai plănuit. Nu lua decizii fără să le cântărești foarte bine înainte.

Leu

Este posibil să traversezi o perioadă tensionată în viața de cuplu în primele zile ale lunii. Aveți nevoie de calm pentru a rezolva disputele, iar spre sfârșitul lui noiembrie lucrurile vor reveni la normal. Ai șanse mari să te afirmi la locul de muncă prin ideile inovatoare și ambiția de care dai dovadă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În viața de cuplu vei reuși să readuci echilibrul împreună cu partenerul, mai ales în prima parte a lunii. Ai mai multă grijă la persoanele din jurul tău și elimină-i pe cei în care nu ai încredere deplină. Va apărea o nouă oportunitate în carieră și vei avea mult de câștigat dacă accepți.

Balanță

Nativii Balanță se află sub protecție divină luna aceasta, iar lucrurile vor merge bine mai tot timpul. În plan amoros, vei avea parte de niște surprize, mai ales dacă nu ai o relație în acest moment. Te îndrepți cu pași mărunți spre succes în carieră și vei reuși să obții stabilitate și venituri mari.

Scorpion

Noiembrie va fi o lună ideală pentru Scorpioni, mai ales după data de 10, atunci când Mercur va tranzita zodia. Se anunță dinamism și vești bune în plan financiar, fie că primești bani de la cineva apropiat sau faci schimbări în carieră. În plan amoros, lucrurile merg bine chiar dacă nu ai partener, pentru că ai toate șansele să-ți găsești pe cineva.

Săgetător

Noiembrie va fi o lună solicitantă pentru tine și vei avea foarte mult de lucru. Este momentul să pui prioritățile tale mai presus de orice și să te apuci de activitățile pe care le amâni de mai mult timp. În viața de cuplu analizezi situația și decizi dacă este timpul să continui relația sau să o termini.

Capricorn

Te concentrezi foarte mult pe munca ta și vei culege roadele eforturilor de până acum cât mai curând. Zodia ta se află sub protecție divină, așa că se vor ivi noi contracte și oportunități profesionale. Nu-ți neglija partenerul de viață în drumul tău spre succes și bucurați-vă împreună de reușită.

Vărsător

Vei rezolva problemele de la locul de muncă și vei relua proiecte mai vechi pe care nu ai apucat să le termini. Dacă nu ți-ai găsit jumătatea, astrele îți pregătesc o surpriză, însă trebuie să ai încredere în tine și să iei lucrurile încet. Gândește-te înainte să te cerți cu cineva apropiat.

Pești

Ai nevoie de venituri suplimentare și lucrezi mai mult decât ar trebui, însă nu pune familia și persoanele apropiate în plan secund. Ai grijă cu cheltuielile, chiar dacă situația se va îmbunătăți. Relația de cuplu este tulburată de mici tensiuni, iar nativii singuri sunt pregătiți de o nouă legătură romantică.

ADVERTISEMENT