Life

Horoscopul mayaș pentru anul 2021. Zodiile de foc vor renaște din propria cenușă

31.12.2020 | 08:22
Horoscopul mayas pentru anul 2021 Zodiile de foc vor renaste din propria cenusa
Horoscopul mayaș pentru anul 2021. Foto: dreamstime.com
ADVERTISEMENT

În horoscopul mayaș, anul 2021 va fi anul renașterii în special pentru zodiile de foc și de pământ. Vor fi puse în fața unor transformări fără precedent și vor avea toate motivele să riște totul pe o carte, iar cartea va fi de cele mai multe ori câștigătoare.

Vă prezentăm previziunile horoscopului mayaș pentru 2021 sub forma zodiacului european. Vechii mayași au putut precize cu exactitate o serie de evenimente ale istoriei cu milenii în urmă înainte să se producă, iar veștile pentru 2021 ne vor lua prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) vor fi cele care vor face un pas în față și vor ști cum să iasă în ecidență pentru a fi mereu în câștig. Săgetătorii vor renaște din propria lor cenușă, iar notorietatea lor va crește zi după zi, în timp ce Betbecii și Leii vor renaște din punct de vedere amoros și spiritual.

Horoscopul mayaș pentru anul 2021: zodiile de pământ sunt pregătite pentru orice

Zodiile de pământ (Fecioară, Taur, Capricorn) au un 2021 potrivit felului lor pragmatic de a fi, potrivit horoscopului mayaș. Fecioarele fac o grămadă de bani și se reinventează, după un 2020 în care s-au delăsat din multe puncte de vedere, în timp ce Capricornii surprind în zona carierei.

ADVERTISEMENT

Taurii au un 2021 ceva mai complicat, asta dacă nu renunță la micile orgolii care pot aduce mari necazuri în viața lor personală, dar și în cea profesională.

Zodiile de apă își găsesc pacea

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) descoperă locuri și oameni noi, iar pentru acești nativi 2021 va fi anul în care vor realiza cele mai frumoase lucruri pentru sufletul lor.

ADVERTISEMENT

Nu se vor mai ascunde de ceilalți și vor face față unor provocări destul de grele. Vor pierde unele bătălii, dar își vor asuma asta public, kucru extrem de rar în cazul zodiilor de aer, care își arogă de obicei doar succesele.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au un an al liniștii și al păcii. 2020 a fost îngreunat în special de atitudinea lor față de soartă, însă destinul se schimbă radical și o ia pe un nou drum mai ales din vară.

ADVERTISEMENT