Life

Horoscopul pentru luna ianuarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Runele aduc vești proaste pentru două zodii!

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru prima lună din anul 2023, ianuarie! Ce ne rezervă astrele? Cine are de câștigat?
26.12.2022 | 15:33
Horoscopul pentru luna ianuarie 2023 realizat de Mihai Voropchievici Runele aduc vesti proaste pentru doua zodii
Horoscop pentru luna ianuarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: Astro FANATIK
ADVERTISEMENT

Din punct de vedere numerologic, 2023 este un an 7. Este anul spiritualității, anul Domnului, în care noi vom plăti karmic toate relele pe care le-am făcut în 2022. Urecheala divină vine pentru cei care au fost în culpă, indiferent la ce nivel.

Horoscopul pentru luna ianuarie 2023, by Mihai Voropchievici

Această urecheală poate începe chiar din luna ianuarie! Berbecii vor triumfa în prima lună a anului, așa că nu trebuie să mai aștepte ceva de undeva. Dacă pun mâna și muncesc este în folosul lor. Cu alte cuvinte, ei sunt șefii propriului lor destin. Trebuie să se decidă dacă vor să trăiască la un nivel ridicat.

ADVERTISEMENT

Taurii vor fi în permanență nerăbdători. Sunt stăpâniți de acest sentiment, iar această nerăbdare nu e tocmai benefică. Ianuarie vine cu niște lucruri bune, însă nu atunci când vor ei. Pot veni pe 7 sau pe 17 ianuarie aceste lucruri.

Gemenii au o lună care nu e extraordinară de favorabilă. Sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Să fie atenți la cum comunică. De la niște supărări pot da drumul la guriță și fac un scandal monstru, îndepărtându-i pe cei care în general îi au aproape.

ADVERTISEMENT

Racii sunt sfătuiți ca în ianuarie 2023 să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o lună de vis. Dacă vor să aibă o lună extraordinară, ar trebui să se descotorosească de bagajul grijilor.

Leii trebuie să se detașeze de cotidian, de toate problemele legate de job sau grijile legate de sănătate. Nu e bine să se mai încarce cu griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, că e prieten, că e rudă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele primesc o atenționare

Fecioarele primesc o atenționare foarte interesantă. Este cazul să abordeze altfel toate problemele de care sunt interesate. Trebuie să schimbe tactica. A schimba tactica înseamnă că toate Fecioarele care au fost bune, darnice și au văzut că în loc de o vorbă bună au primit o strâmbătură de nas să nu mai fie atât de bune.

Pe strada Balanțelor răsare soarele! Mentalul e mai lucid, vor discuta mai bine. Nu vor mai avea mintea încărcată cu tot felul de planuri și gânduri. Au parte de o viață nouă. Cei necăsătoriți cunosc o persoană cu care pot întemeia o familie.

ADVERTISEMENT

Scorpionii susțin o mică bătălie. Ei pot să o câștige, mai ales că sunt favorizați de astre. Săgetătorii pun pe tapet o problemă căreia nu i se găsește răspunsul. Runa îi sfătuiește simplu și la obiect: pot găsi rezolvările numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Capricornii au simbolul fertilității și al belșugului în luna ianuarie. Visele lor se vor îndeplini. Truditorii au muncit mult în 2022, iar acum vin recompensele masive asupra lor.

Vărsătorii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Nativii de aer vor avea mintea limpede și vor acționa favorabil pe domeniul pe care și-l doresc. Peștișorii, ca de obicei, primesc vești bune. Au parte și de tot felul de cadouri, dar și de sume importante de bani. Vor primi de toate în luna ianuarie 2023, așa că nu le rămâne decât să se bucure.

Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care...
Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul
”Împușcați-l! Omorâți-l!” Un fost fotbalist în Liga 1 a dat nas în nas...
”Împușcați-l! Omorâți-l!” Un fost fotbalist în Liga 1 a dat nas în nas cu atacatorul care a rănit cu sânge rece 4 copii FOTO
Litoralul pentru toţi. Turiştii lasă la restaurante banii economisiţi la cazare. Cât costă...
Litoralul pentru toţi. Turiştii lasă la restaurante banii economisiţi la cazare. Cât costă o apă în Mamaia
Ana Muntean a făcut anunţul! Decizia surprinzătoare a femeii prinse la hotel cu...
Ana Muntean a făcut anunţul! Decizia surprinzătoare a femeii prinse la hotel cu Ciprian Marica
Adio, America Express! Anunț surpriză din partea Antenei 1
Adio, America Express! Anunț surpriză din partea Antenei 1
Mama fetiței găsite moartă sub canapea a venit în țară. Mascații au preluat-o...
Mama fetiței găsite moartă sub canapea a venit în țară. Mascații au preluat-o de la Vama Nădlac pentru audieri
O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce...
O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce tatăl ei a uitat să o lase la creșă
Reacția oficială a Poliției în cazul morții creatorului de modă Stephen Pelger
Reacția oficială a Poliției în cazul morții creatorului de modă Stephen Pelger
Despărțire-șoc în showbiz! Delia și-a părăsit partenerul, după ce a fost ÎNȘELATĂ în...
Despărțire-șoc în showbiz! Delia și-a părăsit partenerul, după ce a fost ÎNȘELATĂ în mod repetat. „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: Toti cei cu care s-a...
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru. Acuzațiile fostului soț
Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty
Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty
Veste ȘOC despre Klaus Iohannis! Anunț CUMPLIT despre președintele României: ESTE LA FINAL
Veste ȘOC despre Klaus Iohannis! Anunț CUMPLIT despre președintele României: ESTE LA FINAL
Cum te cheamă? Află din ce zonă a României provine numele tău de...
Cum te cheamă? Află din ce zonă a României provine numele tău de familie?