Life

Horoscop zilnic: vineri, 4 decembrie 2020. Momente tensionate în relația de cuplu pentru o zodie

04.12.2020 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 4 decembrie 2020 Momente tensionate in relatia de cuplu pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru vineri, 4 decembrie 2020 aduce relaxare în familie și momente de neuitat alături de cei dragi, dar și multe provocări la locul de muncă. 

Astrologii ne anunță că urmează o zi perfectă pentru ascensiunea profesională, dar și pentru îmbunătățirea relației cu cei dragi,  iar nativii sunt sfătuiți să se înarmeze cu mult calm și să profite de oportunitățile profesionale care le ies în cale.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru ziua de vineri, 4 decembrie 2020. Citește mai jos pentru a afla și tu ce îți rezervă astrele pentru această zi.

Horoscopul pentru vineri, 4 decembrie 2020

Berbec

Sfaturile tale au fost interpretate greșit, iar cineva tinde să facă multe greșeli din punct de vedere profesional, deși tu i-ai explicat pas cu pas ce trebuie să facă. Nu poți scăpa de sentimentul de vinovăție, chiar dacă nu ai greșit cu nimic.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au parte de o cumpănă sentimentală din cauza schimbărilor din ultima vreme și simt că nu își găsesc locul. Le este greu să se adapteze diverselor situații și au senzația că sunt singuri și ignorați de cei din jur.

Gemeni

Gemenii se pregătesc de plecare, de o scurtă vacanță cu cei dragi sau de o călătorie în doi, cu partenerul de viață. Se anunță o zi agitată la locul de muncă, așa că încearcă să te concentrezi pe resposabilitățile tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Este momentul potrivit să te axezi mai mult pe relația cu familia pentru că totul merge ca pe roate la locul de muncă și nu este nevoie să îți faci griji, așa că acordă-le mai multă atenție celor dragi.

Leu

Un eveniment neprevăzut îți strică planurile de vacanță, iar tu tinzi să fii irascibil din cauza asta. Păstrează-ți calmul și încearcă să nu îi încarci și pe ceilalți cu energie negativă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te axezi foarte mult pe proiectele profesionale și pierzi treptat contactul cu familia. În relația de cuplu, lucrurile nu par să stea foarte bine, așa că încearcă să socializezi mai mult cu persoana iubită.

Balanță

Te gândești încontinuu la relaxarea din weekend. Se anunță o reuniune de familie sau o călătorie scurtă alături de cei dragi, așa că ești foarte entuziasmat și nu îți stă gândul la muncă deloc.

Scorpion

O persoană din cercul din prieteni îți crează probleme și dureri de cap, ba chiar tinde să te deranjeze cu vorbe nu tocmai pe placul tău. Încearcă să-i spui ce te deranjează și, dacă nu ajungeți la un consens, ignoră total persoana respectivă.

Săgetător

Ești mult prea ancorat în trecut, iar asta îți aduce numai probleme atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Îți este teamă să mai ai încredere în cei din jur și vrei nici să riști pentru a începe un nou proiect.

Capricorn

Este timpul să nu mai trăiești în vise și fii realist pentru că riști să pierzi multe oportunități de avansare. Lucrurile nu sunt atât de dificile precum ai fi crezut, așa că fă-ți curaj să îți pui toate planurile în aplicare.

Vărsător

Bucură-te de momentele frumoase petrecute alături de familie și uită de grijile de la locul de muncă. A fost o săptămână plină, în care ai avut multe rezultate profesionale, așa că meriți să te bucuri de relaxarea dorită.

Pești

Speri în continuare că totul va merge bine în relația de cuplu, dar se tot ivesc certuri între tine și persoana iubită. Ceva nu merge între voi doi, așa că trebuie să discutați pentru a ajunge la un consens.

ADVERTISEMENT