Life

Horoscopul primăverii pentru zodia Săgetător. Ce se întâmplă în luna mai

08.04.2021 | 10:30
Horoscopul primaverii pentru zodia Sagetator Ce se intampla in luna mai
ADVERTISEMENT

Horoscopul primăverii aduce vești extraordinare pentru zodia Săgetător, greu încercată la începutul anului, dar și în 2020. Multe din problemele pe care le aveau se rezolvă în doi timpi și trei mișcări. Luna mai va fi o explozie de fericire pentru Săgetători.

Primăvara este anotimpul în care nativii de foc își fac tot felul de planuri, chiar dacă de multe ori ele nu au nicio legătură cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Ceea ce reușesc să facă Săgetătorii este să atragă lucrurile bune în viața lor. De multe ori realitatea se modifică în funcție de propriile lor dorințe, căci acești nativi știu să folosească din plin legea atracției.

Horoscopul primăverii pentru zodia Săgetător

Luna aprilie va continua în nota obișnuită, departe de griji și de complicații sentimentale, așa cum a fost de exemplu începutul lui martie.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii reușesc să înceapă anumite proiecte împreună cu partenerul de viață, fapt pentru care se simt extrem de entuziasmați.

Norocul dă peste ei în a doua jumătate a lunii aprilie din punct de vedere profesional. Au parte de tot felul de surprize plăcute din partea astrelor, mai ales cei mai neîncrezători dintre Săgetători, în special cei tineri.

ADVERTISEMENT

Multe din temerile adolescenților, ale studenților se vor atenua, mai ales cu privire la viitorul lor profesional. Cei tineri sunt favorizați în zona carierei și a banilor în special după intrarea lui Venus în zodia Taur de pe 14 aprilie.

Luna mai aduce multă iubire și poate inelul mult așteptat

Prima jumătate a lunii mai aduce schimbări în casă pentru foarte mulți nativi de foc. Unii nu sunt mulțumiți de mobila pe care o au, de covoare sau perdele, în timp ce alții își dau seama că au nevoie de mai mult spațiu, deci e posibil să dărâme un perete ori să renunțe la anumite obiecte din casă care nu au nicio utilitate.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii mai este despre legătura lor cu Dumnezeu și stabilitate emoțională. Săgetătorii care au vrut să facă marele pas din punct de vedere amoros s-ar putea trezi cu o surpriză pe nepusă masă undeva după data de 20 mai. Inelul de logodnă poate apărea din senin, așa că, doamnelor, fiți vigilente!

 

ADVERTISEMENT