Life

Horoscopul primăverii, realizat de astrologul Maria Sârbu. Ce ne așteaptă. Exclusiv

09.03.2021 | 10:48
Horoscopul primaverii realizat de astrologul Maria Sarbu Ce ne asteapta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul primăverii anului 2021 în exclusivitate pentru FANATIK, iar predicțiile sunt unele surprinzătoare pentru majoritatea zodiilor.

Va fi o primăvară în care mulți nativi vor avea șansa de a o lua pe un nou drum. Multe zodii vor avea parte de momente unice în următoarele trei luni, momente pe care nu le vor uita tot anul.

ADVERTISEMENT

Primăvara lui 2021 va fi acompaniată de energii diversificate, dacă am compara cu anul trecut! Tendința anului este de a ne elibera din constrângeri și de a ne regăsi libertatea interioară. Este de asemenea o primăvară creativă și plină de aspecte romantice, artistice dar și de orgolii.

Horoscopul primăverii, by Maria Sârbu: tendința de a sfida este în creștere

Tendința de a răsturna lucrurile, de a sfida, de a merge împotriva obiceiurilor și de respinge rutina, sunt la moment foarte prezente în spiritul fiecăruia!

ADVERTISEMENT

Pozitiv putem sublinia aspectele intelectuale și dezvoltarea prin studiu, învățare și răspunsuri la întrebări. Aspectele emoționale devin și ele mai ușoare, pentru că această primăvară aduce vindecare afectivă și multă preocupare în acest sens.

La negativ am putea sublinia probleme de sănătate generate de sistemul hormonal și sistemul limfatic, dar și reumatism, inflamații. Iar perioada de până la 20 Iunie poate sublinia depresii și angoase.

ADVERTISEMENT

Zodiile sunt aspectate benefic până în final de Mai și perioada este favorabilă pe foarte multe domenii de viață!

Horoscopul prinăverii pentru Berbec

Te caracterizează mici crize de adolescent și putem spune că vor mai dura ceva ani de aici încolo, dar este atitudinea ta față de tine mai degrabă, pe care nu o lași să se vadă în exterior. Important să te validezi și să știi cine ești și ce poți, astfel vei reuși să îți echilibrezi viața și să aduci armonia în locul tensiunii!

ADVERTISEMENT

Banii sunt în creștere în lunile impare pentru tine. În dragoste poți spera la foarte mult și visezi la călătorii pasionale, realizabile de altfel!
Personal, mijlocul lui Martie și pentru câteva luni bune apoi, îți recomand atenție la tot felul de ispite și energii negative în care te poți pierde!

Perioadă efervescentă pentru Gemeni

Taur

Ești într-o perioadă benefică și vei rămâne așa pentru acest an. Mai mult decât atât vei fi pe valuri excentrice în anii ce urmează și te poți mândri cu vibe-ul tău. Evoluezi și ești mulțumit de experiențele tale. Poate că primele luni din an nu ți-au plăcut, dar deja vei scăpa de multe neplăceri și vei avea proiecte voluminoase în săptămânile ce urmează.

Banii încep să se miște foarte bine chiar din aceste zile și pentru multe luni de aici înainte. În dragoste se întrevăd oficieri și pentru cei căsătoriți se așteaptă o cununie unde veți fi părinți spirituali.

Personal, până pe 20 Martie mai ai unele încercări de la ispite și iscoade, apoi tensiunile se sting și energia ta se îmbunătățește. Vei putea să spui că totul îți merge după bunul plac până în luna Iunie!

Gemeni

Ești într-o primăvară efervescentă și ai multe planuri pe care le vei dezvolta cu mare încredere. Ești mai activ și mai focusat decât în ultimii doi ani, parcă simți înapoi cum îți curge viața prin corp și cum trăiești din nou.

Banii vor veni din ce în ce mai susținut până în preajma zilei tale de naștere. Și tot până atunci ți va izbucni succesul ca un joc de artificii. Ești prins în hora reușitelor și vei rezolva mai multe decât ai crede!

În dragoste poți dezvolta o poveste la distanță și vei fi tentat să te aventurezi în invitații și vacanțe pe tot parcursul anului.

Personal, vei sfida și vei tachina pe oricine și orice, nu știm dacă rezultatele te vor mulțumi și dacă acesta este modul tău de a te simți liber în interiorul tău! Atenție după 10 Martie, o perioadă de 2-3 săptămâni la impresia pe care o lași și la exemplul pe care îl dai! Nu îți crea singur o imagine nefavorabilă!

Rac

Ești într-o perioadă de mari lupte energetice și simți cum se produc tot felul de vindecări, dar și cum apar tot felul de provocări! Evită să atragi dușmănii! După jumătatea lunii te vei simți eliberat și până în toamnă singurele tale lupte vor fi cele interioare!

Banii sunt în refacere și trebuie să dezvolți proiectele deja începute pentru această primăvară.

În dragoste ai mulți admiratori și te poți încânta cu flirturi și povești siropoase. Finalul de an va fi perioada ta!

Personal, mijlocul primăverii te va mulțumi și te va purta pe valurile tale preferate. Planifici vacanțe și reușești multe din cele propuse. Mai și Iunie vor fi lunile cele mai norocoase din această primă jumătate de an.

Leu

Ai avut multe încercări în luna ce a trecut și acum deja traversezi o perioadă de oboseală. Ea poate se va înteți prin coșmaruri de noapte după mijlocul lunii Martie. Dar lăsând muncile interioare deoparte, putem sublinia reușitele care ți se propun deja după 21 Martie.

Banii tăi sunt probabil în transformare, pentru că ai investiții de făcut și trebuie să îți calculezi bine toate cheltuielile. Poți apela mai târziu la fonduri financiare, la refinanțarea unor credite sau la diverse strategii financiare!

În dragoste ești pe val și pasiunea este pentru tine foarte caldă în acest an! Personal, așa cum spuneam și mai sus, ești într-o perioadă fragilă! Ai grijă cu energia și cum o repartizezi, iar dacă vei avea o perioadă întunecată, atunci fii pregătit să strălucești pentru a alunga norii!

Fecioarele pot fi cuprinse de energii negative

Fecioară

Sunt multe lucruri care te preocupă în această primăvară și sănătatea poate fi un punct fragil. Mai ales dacă nu ți se găsește un diagnostic. Probabil că este mai mult vorba de energiile negative decât de ceva anume manifestat.

La moment ai nevoie de socializare și de multe interacțiuni cu ceilalți! Banii sunt un punct normal și nu se văd transformări importante până la final de Aprilie.

În dragoste, cei singuri sunt aspecte de etape noi și de povete ce stă să te prindă. Dar putem spune că în sufletul tău este un spațiu destul de mic disponibil, pentru că este deja dat cuiva. Trebuie să vindeci unele camere ale sufletului.

Personal, ai grijă la rutina ta. Pare că singur te încurci sau te blochezi inutil. Îți sfidezi singur șansa și te autosabotezi! Învață și închide repede acest ciclu.

Balanță

Ai o perioadă înfloritoare și te poți baza pe oportunitățile tale. Primăvară te iubește și este probabil reciproc! Munca îți va ocupa mult timp. Dar ai și planuri mărețe pe care deja le-ai demarat de scurt timp.

Banii sunt un subiect pozitiv la moment și până în vară ai creșteri frumoase. Mai apoi vor fi proiecte de muncă foarte importante. În dragoste sunt multe declarații de făcut și multe negocieri de adus în cuplul tău. Drumuri pline de pasiune și luna Aprilie care te va impulsiona.

Personal ai o perioadă dificilă pe sănătate, după 20 Martie. Va trebui să cultivi răbdarea și să mergi la medic sau mai bine la terapeut. Te vor ajuta unele rugăciuni; pentru că problemele sunt mai degrabă spirituale!

Scorpion

Este o primăvară străină și rece pentru sufletul tău. Dar și tu ai vina ta! Atenție când vrei să rezolvi cu adevărat ceva, privește la tine și vezi ce ai de schimbat!

Banii sunt bineveniți din proiecte în care te identifici și într-o muncă ce te caracterizează. Deși poți foarte bine câștiga din ceva creativ (sau tehnic, după caz).

În dragoste vei fi pe val și spre final de an și mai mulțumit. Personal trebuie să faci planuri de achiziții serioase și să îți construiești rădăcini puternice. De preferat să cumperi o locuință sau un teren; cât de repede în acest an!

Horoscopul primăverii pentru Săgetător

Îți vine bine primăvară; probabil unul din anotimpurile preferate. Atenție însă la iscoade ce își vor ”băga coada” în familia sau în casa ta, după jumătatea acestei luni. Ai putea face o sfeștanie pentru îmbunătățirea energiei acasă!

Banii sunt în creștere prin vânzări și contracte ce le dezvolți cu multă implicare și cu mult noroc. În dragoste sunt cel mai bine aspectați cei singuri. Nu putem spune același lucru pentru bărbații zodiei, care ar putea afla că au un rival de puțin timp! Ai și tu lecția ta undeva în fundal în această situație! Personal, primăvara ta vrea să te deschizi către drumuri și să schimbi mașina!

Vărsătorii au o perioadă aiurită

Capricorn

După începutul de an care ți-a adus piedici financiare, iată că mijlocul lui Martie aduce bucuriile înapoi. De fapt ești într-o perioadă de tranziție și nimic nu este acum durabil! Recomandarea perioadei: fii deschis la proiecte noi.

Banii sunt în creștere în această primăvară și trebuie să te adaptezi din mers la foarte multe noutăți. Ai nevoie de extindere și de proiecte îndrăznețe. Creativitatea va fi punctul forte!

În dragoste putem crede că nu vrei să arăți ce simți sau că ești îndrăgostit în secret! Oricum nu este anul iubirii pentru tine.
Personal ești debordat de dorințe și de pofte. PArcă te-ai renăscut și parcă toate simțurile absorb plăcere. Primăvara te pune la studiu.

Vărsător

O perioadă foarte aiurită încă până la mijlocul luni, apoi însă totul este rafinat și frumos pentru tine. Primăvara te încălzește în brațele ei și vei reuși proiecte financiare importante. Putem spune că nici tu nu te recunoști cât de implicat ești și în câte genuri de proiecte!
Banii sunt un punct forte al acestui an.

În dragoste parcă vrei să vezi lucrurile cât mai

durabile. Perioada este plină de pasiune. Atenție să nu strivești pasiunea în prietenie, așa cum îți este felul adesea!
Personal ești în creștere și într-una dintre cele mai favorabile perioade. Atenție la îngrășat și la neliniște; doar ele pot să te descurajeze. În rest, profită de focusul tău și ia ”taurul de coarne”.

Pești

Vei reuși să treci peste multe dacă ai credință și vei dovedi acest lucru foarte curand. Stă să te chinuie niște energii negative deja de la început de an și parcă nu te lasă deloc. Este drept, mai durează încă până la final de primăvară. Fii strălucitor în interiorul și în conștiința ta!
Banii se vor înmulți curând și poți investi sau poți dezvolta proiecte noi.

În dragoste ai aspecte benefice și vrei să lași impresie bună. Cele singure au parte de reușită foarte curând! Ideea este să vă fie pe plac persoana nouă care va apărea.

Personal ai un an dificil și mai ales spiritual de încercare. Nu uita de rugăciunea sufletului și de iubirea de sine. Finalul de primăvară poate aduce sarcină celor care își doresc să fie mămici.

Maria Sârbu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, iar de curând și-a lansat și o pagină de Instagram intitulată „Astro Academy”, unde puteți găsi lucruri interesante din acest domeniu.

ADVERTISEMENT