Life

Horoscopul primăverii pentru zodia Scorpion. Momente grele până la sfârșitul lunii mai

07.04.2021 | 18:30
Horoscopul primaverii pentru zodia Scorpion Momente grele pana la sfarsitul lunii mai
ADVERTISEMENT

Cum arată horoscopul primăverii pentru zodia Scorpion? Astrele vin cu vești care mai de care mai surprinzătoare pentru persoanele născute sub acest semn de apă!

Lunile aprilie și mai le dau ocazia Scorpionilor să repare anumite greșeli ale trecutului, să facă un pas în spate și să accepte că nu pot deține controlul absolut asupra tuturor situațiilor din viața lor, darămite din viețile altora!

ADVERTISEMENT

Pentru Scorpioni se anunță două luni destul de dificile, două luni cu o încărcătură karmică pe care trebuie să o înțeleagă foarte bine pentru a merge mai departe.

Horoscopul primăverii pentru zodia Scorpion

Datoriile karmice cad de data aceasta pe relațiile de familie. Conflictele dintre generații, dar și disputele cu persoane de aceeași vârstă ca ei le-ar putea da peste cap toate principiile și valorile după care s-au ghidat până acum în viață.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii aprilie vine cu multe momente tensiune pe Casa Iubirii pentru zodia Scorpion. Unele decizii luate în numele mai multor persoane îi poate costa destul de mult, mai ales după ce se va produce Luna Nouă în Berbec pe 12 aprilie.

Prima jumătate a lunii mai poate veni cu pierderi financiare consistente pe fondul irascibilității lor. Cel mai greșit este să reacționeze agresiv, să se impună, să se bată cu pumnul în piept. Scorpionii care vor face asta vor pierde. Este momentul să abordeze o tactică mai inteligentă, să nu atace primii, să nu fie ofensivi.

ADVERTISEMENT

Luna mai le tulbură și mai mult apele

A doua jumătate a lunii mai tulbură spiritele în cuplu (din nou), pentru că unii Scorpioni (mai ales cei tineri, până în 25-30 de ani) s-ar putea trezi cu o schimbare a planurilor peste noapte, iar asta va destabiliza din temelii povestea lor de amor sau căsnicia acolo unde este cazul.

Așadar, Scorpionii trebuie să fie extrem de atenți în această primăvară și să nu ia decizii sub impactul emoțiilor negative sau al nervilor.

ADVERTISEMENT