Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici: 29 noiembrie – 5 decembrie. Zodia care primește protecție divină în aceste zile

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte. O zodie primește protecție divină, în timp ce alta este vizitată de Vunjo.
27.11.2021 | 20:44
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici 29 noiembrie  5 decembrie Zodia care primeste protectie divina in aceste zile
Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru fiecare zodie în parte.
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare săptămână, numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. de la Antena 3. Acesta a prezentat darurile runelor pentru fiecare zodie, iar mai jos găsești întregul horoscop.

Berbec

Berbecii vor susține o mică bătălie, dar pentru care sunt pregătiți. Nu vă îngrijorați prea tare, deoarece veți câștiga fără probleme.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii au ocazia să înceapă o viață nouă, apare o revigorare totală pe toate planurile, sentimentală, financiară și fizică. Profitați de aceste zile și vă puteți clădi un viitor solid.

Gemeni

Gemenii încă nu au trecut de pojghița de gheață subțire pe care se află. Fiți foarte prudenți la tot ceea ce se face în jurul vostru. Posibil să nu fi discutat problemele la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul are o săptămână în care poate găsi rezolvarea tuturor problemelor, însă doar în cadrul unui consiliu de familie.

Leu

Leii au parte de fertilitate și belșug în această săptămână. Dorințele voastre se vor împlini în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici:

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de vizita lui Vunjo. Astfel, această zodie va câștiga pe toate planurile în următoarea săptămână.

Balanță

Cineva se va gândi la voi și vă va trimite un cadou, deoarece nu v-a urat cele bune de ziua de naștere și vrea să se revanșeze.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul încă nu a înțeles că mai are nevoie de răbdare. Toate lucrurile bune vin asupra celui care așteaptă. Nu veți rezolva nimic dacă forțați mâna norocului. Avertizarea nu este una dojenitoare, însă este bine să țineți cont de ea.

Săgetător

Va trebui să vă pregătiți bagajele, deoarece astrele vă anunță o călătorie. Veți ieși din habitatul vostru pentru o perioadă variabilă de timp.

Capricorn

Capricornul are parte de protecție divină, astfel că urmează o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere.

Vărsător

Foarte curând veți afla un adevăr important care v-ar putea schimba viața complet. Fiți atenți la lucrurile pe care vor să vi le transmită persoanele dragi.

Pești

Nativii din această zodie au parte din nou de vești bune. Runele vă transmit că puteți primi chiar o sumă de bani importantă, dacă nu un cadou.

ADVERTISEMENT