Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 13 – 19 decembrie 2020. Vărsătorul are parte de o iubire nouă

12.12.2020 | 20:18
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 13  19 decembrie 2020 Varsatorul are parte de o iubire noua
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici prezintă în fiecare zi de sâmbătă previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte din punct de vedere al runelor. 

Renumitul numerolog a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce au rezervat runele pentru intervalul următor. Săptămâna de dinainte de Crăciun vine cu vești bune pentru semnele zodiacale, care au parte de evenimente speciale.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte semnele zodiacale în săptămâna următoare. Previziunile detaliate sunt relatate în cele ce urmează, descoperă-le și tu!

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru intervalul 13 – 19 decembrie 2020

Berbec

Intri în atenția unor persoane care se gândesc insistent la tine. S-ar putea să primești un cadou minunat, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Taur

Se produce un salt rapid și dai lovitura din toate punctele de vedere. Poți primi o sumă de bani consistentă sau o te îndrăgostești, nu duci lipsă de opțiuni.

Gemeni

Runa dă ceva întârzieri perioada aceasta. Relaxează-te puțin, nu mai fii crispat. Ți-ai făcut griji degeaba pentru starea de sănătate a unor persoane.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești cu susul în jos. Vin niște vești cu marcaj. Ai solicitat și primești un răspuns afirmativ. Și dacă este negativ este de bun augur. Se scoate cui pe cui.

Leu

Ai o săptămână în care vrei să susții cât mai multe bătălii. Lasă-le deoparte, creezi niște valuri prin susținerea unor puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești în siguranță, se anunță protecție divină. Ești protejat inclusiv de alte forțe malefice din jur sau chiar din Univers.

Balanță

Ai chef de mutat. Ești pe punctul de a schimba casa sau locul de muncă. Posibil să faci o vizită la niște rude apropiate pentru o perioadă scurtă.

Scorpion

Fii pregătit, vine o suită de schimbări. Nu te speria, sunt unele bune și uite așa ieși din anonimat. Acum e cazul să intri în normal, se anunță lucruri fantastice.

Săgetător

Ești sfătuit să ai puțină răbdare. Nu mai fii curios să afli ce se întâmplă în viitor. Bucuriile vin pentru cei care sunt făcuți să aibă răbdare.

Capricorn

Trebuie să ai forță, putere și tărie. Este o săptămână mai grea, s-ar putea să preiei câteva probleme de-ale persoanelor apropiate. Încerci să le rezolvi tot tu.

Vărsător

Simbolul dragostei. Se anunță o dragoste nouă, chiar dacă este post. O iubire pasionantă poate ieși la orizont când te aștepți mai puțin.

Pești

Ți-ai dat seama că trebui să schimbi tactica, i-ai amețit pe toți. Abordează altfel problemele care te interesează, încearcă să fii diferit pe final de an.

ADVERTISEMENT