Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14 – 20 iunie. Urmează dispute și bătălii pentru două zodii

Ca în fiecare săptămână, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru următoarele zile.
12.06.2021 | 20:43
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 14  20 iunie Urmeaza dispute si batalii pentru doua zodii
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 14 - 20 iunie. Sursa foto: Antena 3.
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit, așa cum ne-a obișnuit, ce rezervă runele fiecărei zodii în următoarea săptămână. Află din următoarele rânduri cum îți va merge în următoarele zile. Informațiile au fost prezentate, ca de obicei, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, unde numerologul este invitat permanent, alături de Lidia Fecioru.

Berbec

Berbecul are șansa să găsească rezolvarea tuturor problemelor. A văzut că nu poate răzbi singur, dar cu ajutorul celorlalți membri de familie, găsește rezolvarea dificultăților.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul are o săptămână de fertiliate și de belșug. Visele lor se pot împlini în următoarele zile. Fertilitatea poate fi de mai multe feluri, chiar și pentru cuplurile care așteptau să își mărească familia.

Gemeni

Gemenii au zile în care trebuie să demonstreze că au tărie să treacă peste probleme. Ultimele săptămâni au venit cu obstacole, însă dacă sunt puternici, Gemenii pot trece și peste ultimele provocări

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii Rac trebuie să își mobilizeze toate forțele. Lucrați și cu cei din jurul dumneavoastră, demonstrați-vă calitățile de lider, atât acasă, cât și la locul de muncă.

Leu

Nativii Leu au o săptămână cu atenționări. Următoarele zile îi găsesc pe o pojghiță de gheață subțire. Fiți extrem de prudenți și aveți grijă cum acționați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele trebuie să își facă bagajele, deoarece astrele le anunță o călătorie. Vor ieși din habitat și dispar puțin de pe radar.

Rune Voropchievici pentru săptămâna 14 – 20 iunie 2021

Balanță

Pentru acești nativi, urmează o săptămână uragan, cu dispute cât cuprinde. Mobilizați-vă toate forțele pentru a susține aceste bătălii în care vă veți găsi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul a avut parte de o dragoste pasională recent, iar aceasta i-a prins foarte bine. Dați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, este o săptămână cu realizări și beneficii.

Săgetător

Foarte curând veți afla un adevăr foarte important, care vă poate marca sau schimba viața. Aveți grijă la Mercur Retrograd!

Capricorn 

Capricornii au și ei de purtat bătălii în următoarea săptămână. Dacă sunteți fermi pe poziții, nu veți avea probleme și veți câștiga aceste dispute.

Vărsător

Nativii Vărsător reușesc să dea lovitura; se produce un salt calitativ rapid în viața dumneavoastră.

Pești

Pentru nativii Pești urmează o suită de schimbări majore. Divinitatea îi iubește pe acești nativi, oferindu-le protecție.

ADVERTISEMENT