Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17 – 23 ianuarie 2021. Cine este pornit să provoace un adevărat scandal

16.01.2021 | 20:17
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 17  23 ianuarie 2021 Cine este pornit sa provoace un adevarat scandal
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a anunțat ce se întâmplă cu semnele zodiacale în săptămâna 17 – 23 ianuarie 2021 prin prisma runelor. Numerologul a transmis că nativii vor avea parte de un interval benefic astrologic. 

De asemenea, celebrul numerolog a mai precizat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că săptămâna următoare aduce vești de tot felul. Pregătiți-vă pentru surprize, dar și pentru neplăceri.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte sunt relatate în cele ce urmează. Descoperă și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea!

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru intervalul 17 – 23 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Berbecul intră în atenția unei persoane dragi și poate primi un cadou minunat. Urmează o săptămână de posibilități în privința cadourilor sau bonusurilor.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul va face un consiliu de familie pentru a-și rezolva problemele care îl frământă. Va expune și va discuta alături de ceilalți membri ai familiei.

Gemeni

Gemenii pot afla un adevăr foarte important, un marcaj destul de dur. Acest marcaj poate să îi schimbe viața sau să îi provoace o traumă.

ADVERTISEMENT

Rac

Peste nativul Rac dă necazul în această săptămână, așa că ar trebui să fie atent în următoarele zile la semnele care i se arată și să le trateze cu seriozitate.

Leu

Leul poate primi vești bune, sume de bani importante sau cadouri surpriză. Este cea de-a doua zodie de foc.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii, are parte de discuții cu un ton variabil. Sfatul runei este să nu fiți îngrijorați, lăsați certurile, pentru că totul se aranjează într-un final.

Balanță

Nativii Balanță sunt porniți să provoace un adevărat scandal. Urmează bătălii furtunoase cu cei din jur, chiar și cu cei de acasă.

Scorpion

Scorpionul are o săptămână mai complicată: trebuie să dea dovadă de rezistență, de forță și de tărie pentru a depăși aceste zile ce vin cu tot felul de provocări și încercări.

Săgetător

Săgetătorul simte nevoia să se liniștească, să comunice cu Dumnezeu. Acești nativi se pot retrage în ei înșiși pentru a face o analiză, un mic bilanț introspectiv. Rezolvarea problemelor se face tot cu forța divină.

Capricorn

După multă muncă, nativul Capricorn face un salt important în viață. Acești nativi culeg roadele lunilor trecute.

Vărsător

Și Vărsătorul are parte de o suită de schimbări majore, așa că trebuie să se pregătească pentru următoarele zile.

Pești

Peștii se pregătesc să facă o plimbare. Găsesc astfel o metodă foarte bună de a se detașa sau de a se relaxa în următoarele zile.

ADVERTISEMENT