Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 2-8 august. Berbecii simt nevoia de schimbare

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce rezervă runele fiecărei zodii pentru prima săptămână din luna august.
31.07.2021 | 20:58
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 28 august Berbecii simt nevoia de schimbare
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare săptămână, astrologul Mihai Voropchievici a fost invitat permanent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de Antena 3, alături de Lidia Fecioru. În această seară, numerologul a dezvăluit darurile runelor pentru zodii pentru perioada 2-8 august.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu, simt nevoie de schimbare. Trebuie doar să fie atenți și să aibă încredere în ei.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii din Taur, anunță horoscopul runelor, vor intra în zonele pe care le adoră. Ei vor avea parte de cadouri surpriză sau de bani așa cum le poftește inima.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să fie atenți la un sfat: încercați să nu mai fii năbădăioși, aveți răbdare, altfel pierdeți pe toate planurile pe care, cu migală, le-ați făcut în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei născuți în zodia Rac reușesc să se impună. Ei își consolidează pozițiile, au stat destul in expectativa. E cazul să facă ordine și la muncă, și acasă, se impun ca lider. Acasă, la serviciu, în familie și în societate, cei din Rac nu vor mai accepta să fie marginalizați.

Leu

Nativii acestei zodii au o săptămână dificilă. Ei merg pe o pojghiță de gheață subțire și pot avea neplăceri în cazul în care își forțează norocul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

După ce au strâns un an de zile, acum pleacă în vacanță. Ei trebuie să iși pregătească bagajele și umblă la portofel pentru a pleca într-o călătorie, dar pot renunța la vacanță după două sau trei zile din cauza cheltuielilor făcute.

Rune Voropchievici pentru august. Ce surprize sunt pregătite pentru zodii în prima săptămână a lunii

Balanță

Pentru cei născuți sub semnul Balanței, runele anunță vești bune, mai ales că visurile lor se vor împlini, cu belșug.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au două atenționări de urmat: relaxați-vă și renunțați la gândurile negre vizavi de o altă persoană apropiată, nu e bolnavă.

Săgetător

Pentru Săgetăttori este o perioadă de comunicare intensă, o perioadă plină de mesaje, de scrisorele, mailuri, telefoane.

Capricorn

Nativii din Capricorn trebuie să aibă răbdare, rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări, doar să fiți pregătiți pentur că va fi una bună.

Vărsător

Nativul din Vărsător va afla un adevăr important care îi poate marca și schimba viața, la ei e vorba de atracția karmică care începe să funcționeze pentur ei.

Pești

Cei din zodia Pești au o perioadă în care au chef de ceartă din cauza problemelor financiare. Trebuie să rămână calmi și să renunțe la dispute.

ADVERTISEMENT