Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Beneficii și echilibru, dar atenționări pentru două zodii

21.11.2020 | 20:14
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 2329 noiembrie Beneficii si echilibru dar atentionari pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare sâmbătă, Mihai Voropchievici îți prezintă horoscopul runelor, iar mai jos poți afla ce îți rezervă acesta în săptămâna 23-29 noiembrie.

Ca în fiecare sâmbătă seară, Mihai Voropchievici a fost invitat al emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. unde a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea săptămână.

ADVERTISEMENT

Ultima săptămână din noiembrie vine cu vești diverse pentru zodii, iar mai jos poți afla care sunt provocările pentru fiecare dintre nativi.

Berbec

Berbecul are o săptămână în care trebuie să fie mai puternic, să aibă tăria de a înfrunta niște încercări, deoarece trebuie să le rezolve. Atenție la sănătate, la relaționarea cu ceilalți și la efectele unor discuții mai vechi.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul are o săptămână în care apare o schimbare foarte importantă în casă. Fiți pregătiți să o primiți. Va fi o schimbare în domeniul care vă lipsește.

Gemeni

Gemenii au o săptămână în care trebuie să ”bată cu pumnul în masă” și să își consolideze poziția, fie în familie, fie la locul de muncă sau în societate.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul are o săptămână plină de călătorii. Dacă vă doriți un refugiu, puteți să ”fugiți” o perioadă. Atenție, nu vă faceți bagajele în urma unor certuri.

Leu

Leul trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie. Sfatul runei este să vă temperați, pentru că dacă sunteți calmi, totul se va aranja.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara are o săptămână în care va trebui să abordeze total diferit problemele curente. Schimbați tactica în următoarele zile.

Rune Voropchievici pentru fiecare zodie: horoscop 23-29 noiembrie

Balanță

Balanțele au parte de o săptămână de revigorare totală pe toate planurile. Puteți să începeți o viață nouă în această săptămână total diferită față de celelalte.

Scorpion

Scorpionul trebuie să lase la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Dacă lăsați necazurile în urmă, vă veți pregăti pentru o perioadă mult mai bună. Până acum a fost o perioadă de încercare.

Săgetător

Săgetătorul va găsi rezolvarea tuturor problemelor cu ajutorul unei discuții în familie sau cu partenerul de viață. Și acest nativ a avut tensiuni acasă, iar discuția este necesară.

Capricorn

Capricornii vor și ei să susțină o mică bătălie. Aceasta va avea loc, deoarece nativul nu acceptă de la ceilalți niciun fel de sfat sau opinie. Veți câștiga și fără scandal, așa că vă puteți tempera tonul în discuții.

Vărsător

Vărsătorul va avea ocazia să afle un adevăr foarte important, care vine cu marcaje asupra vieții. Gândiți-vă bine la ce vă doriți sau la ce ați făcut.

Pești

Peștii au parte de o săptămână de fertilitate și belșug. Toate visurile acestora se îndeplinesc în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT