Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 24 – 30 mai. Urmează zile deosebite pentru nativi

FANATIK îți prezintă darurile runelor pentru fiecare zodie, în săptămâna 24 - 30 mai, conform previziunilor lui Mihai Voropchievici.
22.05.2021 | 20:41
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 24  30 mai Urmeaza zile deosebite pentru nativi
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 24 - 30 mai.. Sursa foto: captură Antena 3.
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare săptămână, numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de Antena 3. Acesta a prezentat darurile runelor pentru următoarea săptămână; se anunță o săptămână plină pentru mulți nativi.

Berbec

Foarte mulți Berbeci au avut o lună de încercare și posibile evenimente neplăcute în familie, iar acum, după ce au depășit-o, runa le transmite să nu se uite în urmă, pentru că se vor împiedica de prezent. Săptămâna următoare vă așteaptă cu lucruri deosebite.

ADVERTISEMENT

Taur

Acest simbol pentru Taur reprezintă fertilitatea, dar și belșugul, iar peste scurt timp visele voastre se vor împlini. Acum ceva vreme, ați avut o oportunitate similară, dar nu ați vrut să o accesați.

Gemeni

Gemenii se gândesc la o distracție, la ceva plăcut. Runa îi anunță că cineva care se gândește foarte intens la ei le va trimite un cadou special. Este și firesc, având în vedere că se apropie intrarea în luna Gemenilor.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii intră în atenția runei, care le transmite: ”voi mai știți cine sunteți, ce puteți, ce știți?” Runa vă transmite să vă adunați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, în societate și la locul de muncă. Dacă reușiți aceste trei lucruri, veți triumfa.

Leu

Nativii Leu se vor supăra, deoarece au o săptămână mai grea, de încercare, în care trebuie să arate că au forța necesară să treacă peste mici neajunsuri, care îi destabilizează câte puțin, dar constant. Dacă veți fi rezistenți, veți depăși aceste zile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pe Fecioare le frământau încă de la începutul anului două chestiuni: schimbarea locului de muncă sau schimbarea locuinței. În această săptămână, vor alege ceea ce le va beneficia mai rapid, însă unii nativi ar putea să le rezolve pe ambele deodată.

Rune Voropchievici pentru săptămâna 24 – 30 mai 2021

Balanță

Balanța are nevoie de odihnă, de liniște. Are nevoie să vorbească cu Dumnezeu. Nativii Balanță ar trebui lăsați în pace, pentru că nu își vor dezvălui problemele, chiar dacă sunt întrebați.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii au avut perioade de suișuri și coborâșuri de la începutul anului, presărate cu multe incertitudini. Runa îi anunță că vor da lovitura și se va produce un salt rapid calitativ în existența voastră.

Săgetător

Săgetătorul, care avea până acum triplă protecție, o primește acum și pe cea de-a patra. Asta vă face să vă simțiți în siguranță, deoarece în ultima vreme. Sunteți protejați de toate forțele malefice, așa că nu răspundeți la răutăți cu răutăți.

Capricorn

Trebuie să fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Aceste schimbări, fiecare nativ și le va face în funcție de cerințele lui, pentru că ei nu acceptă imixtiunile în viața lor.

Vărsător

Va trebui să aveți extraordinar de multă răbdare și să nu forțați mâna norocului. Asta pentru că surprizele plăcute sunt făcute doar celor ce știu să aștepte. Cu un strop de așteptare, toate lucrurile benefice și norocul pe care îl așteptați vor veni în următoarele zile.

Pești

Pentru Pești e a doua săptămână în care primesc mesaje. Așteptați niște comunicări și rezolvări la lucruri începute mai demult. Nu închideți telefonul, lăsați soneria deschisă și fiți sociabili. E o săptămână de așteptare.

ADVERTISEMENT