Life

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23-29 august 2021. Berbecii și Racii, în vizor

Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23-29 august 2021 vine cu surprize uriașe.
21.08.2021 | 20:48
Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru saptamana 2329 august 2021 Berbecii si Racii in vizor
Horoscopul runelor pentru săptămâna 23-29 august 2021, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: captură ANTENA 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru ultima săptămână de vară din punct de vedere calendaristic aduce vești extraordinare pentru mai multe zodii. Iată ce se întâmplă în săptămâna 23-29 august 2021!

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Pot lua hotărâri greșite și pot face prostioare care să îi coste. Să fie atenți ce fel de decizii iau.

ADVERTISEMENT

Taurii se pregătesc odată cu luna albastră plină de multă protecție divină. Nu vor avea probleme deloc.

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23-29 august 2021

Gemenii au fertilitate și belșug. O parte a dorințelor lor vor deveni realitate.

Racii sunt pe punctul de a începe o viață nouă. Luna plină le dă revigorare în toate planurile. Marcajul asupra lor este foarte benefic.

ADVERTISEMENT

Leii au o săptămână de comentarii, de mesaje, de dialoguri. Fecioarele intră într-o săptămână de testare a rezistenței, a forței. Trebuie să își testeze capacitatea de a răbda. Fecioarele sunt în general răbdătoare, dar acum trebuie să depășească niște probleme pe care tot ele și le-au creat.

Balanțele intră în zona uraganului. Vor să se certe cu toată lumea. Trebuie să își mobilizeze forțele căci vor susține o bătălie importantă. Dacă știu cum să abordeze conflictele, vor ieși cu bine din ele.

ADVERTISEMENT

Scorpionii dau și ei lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor.  Totul va decurge neașteptat de bine după o perioadă în care au avut mult de pătimit și de tras din varii motive.

Săgetătorii își consolidează poziția în societate

Săgetătorii trebuie să își consolideze poziția acasă, dar și la locul de muncă. Faptul că trebuie să spună fără probleme cine sunt cu adevărat nu înseamnă că trebuie să exagereze cu laudele de sine.

ADVERTISEMENT

Capricornii, truditorii zodiacului, sunt pe punctul de a se muta din casă ori de la serviciu. Caută locuri mai bune pentru ei. Fac tot felul de schimbări prin casă. E o săptămână cu muncă destul de multă.

Vărsătorii sunt sfătuiți să se relaxeze și să nu mai intre în karma celorlalți. Nu trebuie să trimită gânduri rele oamenilor, oricât de îngrijorați ar fi din cauza lor.

Peștii trebuie să fie și ei atenți la suita de schimbări care se va produce. Sunt în vizor la fel ca restul zodiilor. Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute la ANTENA 3.

 

ADVERTISEMENT