Life

Horoscopul runelor pentru luna aprilie 2021. Mihai Voropchievici aduce previziunile integrale

27.03.2021 | 20:15
Horoscopul runelor pentru luna aprilie 2021 Mihai Voropchievici aduce previziunile integrale
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru luna aprilie 2021, realizat de Mihai Voropchievici, vine cu vești extraordinare. Pentru România, va fi o lună cu multe ieșiri pe micul ecran, multe povești. E o lună de mesaje. Iată și previziunile pentru fiecare zodie.

Berbecii vor avea parte de ceva nou, fierbinte. Trebuie să fie pregătiți pentru că inima lor va fi încercată din punct de vedere amoros, de data aceasta în sens pozitiv.

ADVERTISEMENT

Taurii și Gemenii au parte și ei de un aprilie interesant și trebuie să fie mereu cu ochii în patru. Lucrurile se desfășoară în favoarea lor. Există multe mesaje și comunicare.

Horoscopul runelor pentru aprilie, by Mihai Voropchievici

Racii primesc cadouri de unde nu se așteaptă. Au parte de momente care mai de care mai frumoase.

Leii vor afla un adevăr foarte important care le poate marca viața. Pentru Leoaicele măritate, va fi o perioadă a revelațiilor, iar pentru cele nemăritate vin cererile în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un aprilie în care trebuie să schimbe macazul, să abordeze altfel toate problemele. Trebuie să urmeze alte tactici în deciziile pe care le iau.

Balanțele sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Pentru Balanțe, asta înseamnă maximă atenție la sănătate.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să scape de temeri, Capricornii sunt norocoșii lunii

Scorpionii intră într-o lună de schimbare totală ca să demonstreze cine sunt ei. Trebuie să arate cine este șeful atât în familie, cât și la serviciu. Au parte de o triplă poziționare, pe toate sectoarele importante ale vieții lor.

Săgetătorii vor avea o primă parte a lunii în care trebuie să se relaxeze. Au în subconștient niște temeri legate de o persoană care are o stare de sănătate precară. Nu trebuie să mai pună răul în față. Persoana la care se gândesc are o forță lăuntrică și îi va ajuta.

ADVERTISEMENT

Capricornii îl au pe Wunjo. Au câștigat în luna aprilie pe toate planurile. Este clar luna Capricornilor.

Vărsătorii primesc vești bune, la fel ca Răcușorii. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani.

Peștișorii caută și provoacă schimbările. Vor avea o suită de schimbări majore care se vor produce aproape imediat.

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT