Life

Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Zodiile care dau lovitura în toate!

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru luna februarie 2023. Pentru care dintre zodii urmează o perioadă fabuloasă?
30.01.2023 | 18:19
Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023 realizat de Mihai Voropchievici Zodiile care dau lovitura in toate
Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, by Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, a realizat predicțiile pentru întreaga lună februarie 2023. Care sunt zodiile cărora le surâde soarta în luna lui Cupidon?

Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici

Informativ, luna februarie este una destul de complicată. Sănătatea s-ar putea să vă dea un pic bătăi de cap. Ne angrenăm în muncă, facem supra-eforturi și de multe ori uităm de starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Sectorul acesta al vieții trebuie bine ținut în frâu. Se recomandă diete, controale regulate sau mai multe exerciții fizice. E și o perioadă de introspecție.

Berbecii își oferă șansa de a-și consuma energia într-un mod constructiv. Nevoia lor de concentrare e mai aprigă ca oricând în această lună. Își pot găsi pe cineva. Dacă se află într-o relație, pot trece la pasul următor. Ar fi bine să spună partenerului tot ce au pe suflet.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, viața revine la normal, odată cu ieșirea lui Venus din retrogradare. E momentul ideal pentru iubiri de toate felurile. Sunt zile importante pe plan profesional. Pot încheia contracte, pot începe o afacere nouă sau să își crească profitul de acum.

Leii trebuie să analizeze cu atenție viața lor sentimentală

Pentru Gemeni, am văzut că planeta Mercur se îndreaptă către Capricorn, ieșind din retrogradare, e momentul să comunice mai liber. Au șansa de a-și stabili obiectivele. Își pot folosi creativitatea pe care o au. Prima parte a lunii e perfectă pentru planurile profesionale. A doua parte a lunii e dedicată vieții sentimentale.

ADVERTISEMENT

Racii, în prima parte a lui februarie, își vor stabiliza relația de cuplu. Sectorul amoros are multe șanse de a se îndrepta către un viitor strălucit. Cei care nu sunt angrenați într-o căsătorie pot face marele pas. Profesional, au parte de câștiguri substanțiale.

Leii tind să investească prea mult timp și sentimente în relații. La un moment dat, își vor da seama că persoana de lângă ei nu e tocmai persoana pe care și-o doresc. Se recomandă o analiză asupra vieții lor amoroasă. Profesional, recompensele vin mai rapid decât s-ar aștepta.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o perioadă extrem de bună pe plan profesional și personal începând cu data de 4 februarie. Totul este într-o notă favorabilă în luna iubirii. Lucrurile merg în favoarea lor, în dragoste. Dacă apar certuri în relația lor, ar fi bine să lase tonul ridicat și critica. Cel mai bine ar fi să meargă într-o călătorie, departe de agitația orașului.

Balanțele simt că lucrurile încep să se așeze. E un început bun. Poate apărea armonia în tot ce vor întreprinde. Creativitatea vine în ajutorul lor. Pot dezvolta planurile pe care le-au ținut mult timp în sertar.

Scorpionii trebuie să scape de trecut

Scorpionii renunță la toate lucrurile care îi țin înhămați în trecut. Trebuie să înlătureze tot ce ține de vicii. Au nevoie de o transformare din temelii. E o lună cu mare noroc pentru ei. Au șansa de a se identifica în noi relații, relații bune și profesionale, și amoroase.

Săgetătorii au o perioadă propice pentru începerea unei noi cariere. Anul ăsta, și asta se vede mai ales din februarie, e unul cu schimbări masive pentru nativii de foc. Au curajul și șansa de a-și mări cercul de prieteni, care îi vor ajuta mai des.

Capricornii au marea șansă de a-și mări veniturile fără prea mari eforturi. Când va intra Soarele în zodia Peștilor, se vor gândi la toate planurile de viitor. Ofertele financiare nu sunt ele cele mai benefice, dar sunt bune. Au bani la îndemână.

Vărsătorii au o lună fantastică. Sunt privilegiații astrelor. E o perioadă de dragoste care le aduce cele mai mari benefice. Cei dragi vor fi alături de ei întotdeauna. Planurile profesionale vor merge așa cum trebuie, datorită organizării de care dau dovadă.

Peștii, pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, să analizeze ceea ce au făcut. Să ia în calcul ce au făcut bun până acum, dar și ce nu a funcționat. Odată cu intrarea Soarelui în zodia lor, lucrurile se vor aranja de la sine. Nu trebuie să le dea mari bătăi de cap.

 

ADVERTISEMENT