Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 mai, realizat de Mihai Voropchievici. Ce pățesc Balanțele

08.05.2021 | 20:20
Horoscopul runelor pentru saptamana 1016 mai realizat de Mihai Voropchievici Ce patesc Balantele
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 mai 2021, realizat de maestrul Mihai Voropchievici, aduce multe vești bune, dar și câteva rele, pentru zodii. 

Berbecii trebuie să se mobilizeze pentru a-și stabili poziția socială, dar și rolul pe care îl au în familie. Este o perioadă în care se pot ridica.

ADVERTISEMENT

Taurii primesc cadouri. Cineva se gândește intens la ei. Este o săptămână bună, una în care vor fi apreciați pentru ceea ce sunt de cine trebuie.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 mai, by Mihai Voropchievici

Gemenii au rezistența și forța la încercare. Nu depășesc un moment dificil și trebuie să conștientizeze că doar singuri pot ieși din starea în care se află. Nu îi ajută nimeni de data asta.

ADVERTISEMENT

Racii au o săptămână în care duc bătălii cu cei din jur. Să nu fie agresivi dacă vor să câștige și să învețe ceva din războaiele în care sunt implicați.

Leii au în față o suită de schimbări majore, deci urmează o perioadă de regenerare completă pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor găsi răspunsurile la toate întrebările care le frământau în ultima vreme. Unele fac un consiliu de familie pentru a stabili niște adevăruri.

Balanțele trebuie să schimbe tactica, să abordeze problemele dintr-o perspectivă diferită.

Capricornii au parte de bani

Scorpionii au mesaje, comunicare, telefoane, scrisorele, hârtiuțe. Totul e despre cum reușesc să transmită mesajele lor celorlalți. Să fie foarte atenți la ce spun interlocutorii.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii să se relaxeze în prima parte a săptămânii să nu își facă griji pentru cei dragi ca sănătate. Oamenii din jurul lor vor fi bine.

Capricornii au vești bune, cadouri surpriză sau bani. Este o perioadă mai mult decât benefică pentru acești nativi de pământ.

Vărsătorii intră într-o ceață, nebuloasă. Vor fi doar ei cu ei și cu Dumnezeu. Nimeni nu va putea pătrunde în mintea și sufletul lor. Vor fi nițel ascunși.

Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schmbări importante cât de curând. Au parte de momente interesante, pe care nu le vor uita.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 10-16 mai 2021 au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT