Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 12-18 decembrie 2022, realizat de Mihai Voropchievici. Mesaje puternice de la astre

Horoscopul runelor pentru săptămâna 12-18 decembrie 2022. Astrologul Mihai Voropchievici vine cu o serie de îndemnuri pentru fiecare zodie.
10.12.2022 | 10:33
Horoscopul runelor pentru saptamana 1218 decembrie 2022 realizat de Mihai Voropchievici Mesaje puternice de la astre
Horoscopul runelor pentru săptîmâna 12-18 decembrie 2022
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă horoscopul runelor pentru săptămâna 12-18 decembrie 2022, realizat în exclusivitate de Mihai Voropchievici. Vine o săptămână plină de schimbări și de mesaje din partea astrelor, una în care unele zodii pot fi puse la încercare.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 12-18 decembrie 2022, by Mihai Voropchievici

Berbec. Sunteți în comunicare cu ghidul interior. Aveți încredere în percepțiile voastre, în sentimentele voastre, în visurile pe care le aveți. Runa, în cazul vostru, este simbolul dragostei, deci ceva nou, fierbinte, o iubire pasională vine către voi. Fiți pregătiți pentru o nouă provocare amoroasă.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur. Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Runa vă anunță că urmează să plecați într-o călătorie. Acum e momentul pentru experiențe noi, bazându-vă pe cunoștințele voastre. Vă bucurați de succese, căci ați rezolvat problemele, așa că e cel mai bine să călătoriți.

Gemeni. Fiți dispuși să primiți recunoștința celor din jur, empatia, dar și generozitatea lor! Este aproape o certitudine că există cineva care se gândește la voi și vă va trimite un cadou minunat. Trebuie să fiți recunoscători pentru ceea ce primiți.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac. Nu vă blocați vocea subconștientului și ascultați indemnul intuiției. Acceptați schimbarea! Veți da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența voastră. Renunțați la fricile din suflet pentru a depăși momentul critic în care vă aflați acum.

Fecioarele trebuie să apeleze la calm pentru a avea succes

Leu. Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba. Sunteți într-un moment de conștientizare profundă, care vă luminează calea. Înlăturați întunericul din viața voastră și faceți lumină acolo unde există neclarități. E legea karmei. Ce oferi, aia primești!

ADVERTISEMENT

Fecioară. Ești încurajat de astre să fii puternic, să ai tăria, forța și puterea de a face față unor decizii importante. Ai nevoie de determinare pentru realizarea de noi proiecte. Calmul te ajută în realizarea cu succes a obiectivelor pe care ți le-ai propus. Gândește bine înainte de a acționa!

Balanță. Sunteți pregătiți să începeți o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. După o perioadă de întuneric, renaște în voi bucuria și speranța unor noi începuturi. Ați regăsit tinerețea interioară!

ADVERTISEMENT

Scorpion. Atenție! Veți primi un mesaj. Fiți gata să-l recepționați. Acum e momentul în care puteți înțelege viața în simplitatea ei, căci aveți claritate mentală. Trebuie să vă lăsați purtați pe calea înțelepciunii și a evoluției.

Pești trebuie să lase la o parte grijile trecutului

Săgetător. Runa vă anunță că va trebui să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie sau în societate. Transformați provocările în oportunități, având încredere în forțele voastre pentru a triumfa.

Capricorn. Mobilizați-vă forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă! Trebuie să rămâneți calm deoarece totul se aranjează. Bătălia e în sufletul vostru și trebuie să alunge confuzia, nesiguranța și îndoiala pentru a înțelege că tot ce e vechi trebuie schimbat. Este timpul desprinderii voastre de tot ce e perimat și nefolositor.

Vărsător. Aveți simbolul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. Apar o nouă șansă profesională și o nouă relație romantică. Rezolvați neînțelegerile în cel mai bun mod posibil pentru a avea o viață senină.

Pești. Sunteți sfătuiți să dați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună. Acum sunteți capabili să vă protejați, să nu vă temeți de nimic. Contați doar pe voi înșivă. Vă veți afirma în fața provocărilor dușmanilor demonstrând curaj.

ADVERTISEMENT