Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020, realizat de Mihai Voropchievici. Atenție, Berbeci!

12.09.2020 | 20:19
Horoscopul runelor pentru saptamana 14  20 septembrie 2020 realizat de Mihai Voropchievici Atentie Berbeci
Horoscopul runelor pentru 14 - 20 septembrie. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020, realizat de Mihai Voropchievici, vine cu avertismente, dar și cu vești îmbucurătoare pentru mai multe zodii.

Horoscopul runelor pentru perioada 14 – 20 septembrie

Va fi o săptămână benefică pentru toate zodiile. Septembrie e o lună de pasaj, de trecere, iar multe zodii vor avea parte de momente speciale.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o săptămână nemaipomenită, Ei trebuie să fie atenți la schimbările majore care vin una după alta, de la o zi la alta de ce nu. Nu trebuie să dea bir cu fugiții ori să se dezarmeze.

Taurii au început să fie cumva favorizați. Vin vești bune pentru mai toți Taurii. Primesc în primul rând bani și cadouri și le prinde foarte bine această perioadă a darurilor.

ADVERTISEMENT

Gemenii, guralivii, au parte și ei de lucruri bune. Trebuie să lase la o parte toate spaimele trecutului. Au mai făcut niște năzdrăvănii și se tem acum că unele lucruri se vor întoarce împotriva lor.

Fecioarele au parte de o dragoste nouă

Racii au mesaje duble. Îi tot frământă de câteva luni schimbarea locului de muncă ori a locuinței. E posibil ca această schimbare să vină în săptămâna aceasta. Această schimbare nu îi va ocoli.

ADVERTISEMENT

Leii sunt în continuare agitați. Și ei au un mesaj dublu. Trebuie să se liniștească și să se detașeze. Își fac griji pentru starea de sănătate a unei persoane dragi.

Fecioarele au simbolul dragostei în perioada care urmează. Au parte de ceva nou, fierbinte, pasional. Au fost și ele cu atenționare pe latura sentimentală, dar acum e cazul să lase ușa deschisă.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de provocări. Vin multe uragane și trebuie să se mobilizeze, să își pregătească toate forțele. Apar și dispute ori discuții neprincipiale.

Scorpionii încep o viață nouă. Se revigorează pe toate planurile, atât fizic cât și emoțional.

Săgetătorii au parte de o rună întrebătoare. Vor afla curând un adevăr important care le poate schimba definitiv viața. Marcajele nu sunt întotdeauna rele.

Capricornii trebuie să aibă putere pentru a depăși toate problemele care îi înconjoară.

Vărsătorii vor găsi rezolvarea tuturor problemelor, iar acum au nevoie de o consiliere sau o întrunire de familie.

Peștii trebuie să-și consolideze poziția. E o săptămână de definitivare a peștișorului în spațiu.

Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute la Antena 3.

ADVERTISEMENT