Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici

13.02.2021 | 20:22
Horoscopul runelor pentru saptamana 1521 februarie 2021 Previziunile lui Mihai Voropchievici
Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici în fiecare sâmbătă în emisiunea Cătălinei Porumbel. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna cuprinsă între 15 și 21 februarie 2021 și, potrivit previziunilor sale, mai multe zodii trebuie să fie tot mai atente la deciziile pe care le iau.

Berbecii trebuie să fie atenți la griji. Trebuie să le lase la o parte, mai ales dacă sunt preocupări legate de trecut. Va fi o săptămână extraordinară.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Au parte de revigorare în plan sentimental, disponibilități fizice și psihice. Vor avea parte și de bani.

Horoscopul runelor, by Mihai Voropchievici: Leii dau lovitura din punct de vedere financiar

Gemenii sunt câștigătorii săptămânii viitoare. Îl au pe Wunjo și vor avea parte de toate oportunitățile de care au nevoie pentru a face ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Racii sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Trebuie să fie atenți la felul în care vorbesc și să acționeze mai mult și în favoarea lor, dar să nu se aventureze în a lua mari decizii.

Leii dau lovitura. Au parte de un salt rapid și calitativ în viața lor. Lovitura vine din varii direcții, mai ales din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioarele primesc vești bune. Au parte de sume de bani importante sau un cadou care le mulțumesc sufletește. După Wunjo sunt cele mai favorizate.

Săgetătorii trebuie să schimbe tactica

Balanțele trebuie să bată cu pumnul în masă. Unele lucruri nu mai pot fi tolerate de ei la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au de susținut o mică bătălie. Apar mici conflicte pe care le pot rezolva fără să se agite prea mult. Nu e nevoie de mult tam-tam, căci tot ei câștigă.

Săgetătorii trebuie să abordeze diferit problemele. Dacă vor să tragă la țintă, trebuie să încerce cu vorba bună.

Capricornii intră în atenția, în grația celor din jurul lor. Primesc și ei cadouri.

Vărsătorii merg în vacanță. Sunt cu ochii pe fereastră și cu nasul la valiză. Peștii au parte de o suită de schimbări majore în săptămâna următoare. Dau de un noroc la care nu se așteptau.

Previziunile lui Mihai Voropchievici au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT