News

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie. Pentru unele zodii urmează o perioadă prosperă

14.06.2020 | 01:22
Horoscopul runelor pentru saptamana 1521 iunie Pentru unele zodii urmeaza o perioada prospera
Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie. Pentru unele zodii urmează o perioadă prosperă. Sursa foto: Hepta.ro / Facebook Mihai Voropchievici
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie, din care aflăm ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie, adus de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat la „Adevăruri Ascunse” horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie 2020, din care am aflat că unele zodii vor avea o perioadă prosperă.

ADVERTISEMENT

Horoscop Berbec – În perioada imediat următoare, acești nativi vor avea parte de un mic uragan, spune Voropchievici, astfel că sfatul pentru ei este acela de a-și mobiliza forțele. Cu toate acestea, Berbecii trebuie să facă în așa fel încât să evite scandalurile.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie Taur – Cei născuți sub acest semn zodiacal vor intra într-o săptămână în care vor fi nevoiți să schimbe abordarea tuturor problemelor ce le vor ieși în cale.

ADVERTISEMENT

Sfatul specialistului este acela de a schimba tactica, pentru a schimba și rezultatul.

Cine va avea de câștigat în perioada următoare

Horoscop Gemeni 15-21 iunie – Gemenii vor începe cum nu se poate mai bine săptămâna și vor primi mai multe vești bune și cadouri surpriză.

În plus, acești nativi se pot trezi în conturi cu sume impresioante de bani.

Horoscop Rac – Pe Raci îi așteaptă câteva zile în care vor trebui să se concentreze mai mult pe mesajele pe care le primesc.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vor avea parte de o săptămână de  comunicare intensă, spune Mihai Voropchievici.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie Leu – Pentru această zodie a venit în sfârșit perioada de relaxare mult așteptată. Astfel, vor lăsa momentan armele deoparte și se vor bucura de viață în săptămâna ce urmează.

Horoscop Fecioară 15-21 iunie – Nici cei născuți sub semnul Fecioarei nu o duc rău în săptămâna ce urmează. Mai mult, se anunță o săptămână cu mai multe cadouri.

ADVERTISEMENT

Horoscop Balanță – Nativii din această zodie au de dus mici bătălii, pe care însă le pot câștiga. Condiția principală pentru a ieși victorioși este aceea de a nu deveni prea vehemenți.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iunie Scorpion – În săptămâna ce urmează, Scorpionii vor fi marcați de simbolul dragostei. Potrivit specialistului, ceva nou, fierbinte și pasional îi așteaptă pe cei din această zodie în zilele ce urmează.

Horoscop Săgetător – O săptămână plină cu schimbări benefice. Asta îi așteaptă pe acești nativi în perioada următoare, astfel că astrele vor fi de partea lor.

Horoscop Capricorn 15-21 iunie – O schimbare vine și în viața Capricornilor, care vor avea parte de un salt rapid calitativ în existența lor. Așadar, motive de bucurie vin în curând.

Horoscop Vărsător – În ceea ce-i privește pe acești nativi, lucrurile sunt neclare. Astfel, săptămâna ce urmează va fi marcată de mister.

Horoscop Pești – Cei născuți sub acest semn zodiacal vor răsufla ușurați când vor afla că îi așteaptă o săptămână mult mai bună față de cea care tocmai se sfârșește. Pregătiți-vă pentru ce-i mai bun!

ADVERTISEMENT