Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 mai, realizat de Mihai Voropchievici. Protecție divină pentru Vărsători

15.05.2021 | 20:50
Horoscopul runelor pentru saptamana 1723 mai realizat de Mihai Voropchievici Protectie divina pentru Varsatori
Horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 mai, realizat de Mihai Voropchievici. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17-23 mai 2021, aduce evenimente importante pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

Berbecul are o rună fantastică în perioada următoare, care semnifică fertilitate și belșug. Toate visele li se îndeplinesc în curând.

ADVERTISEMENT

Taurul așteaptă să li se întâmple ceva plăcut, financiar sau ceva de estetică. Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore.

Horoscop rune pentru intervalul 17-23 mai 2021, realizat de Mihai Voropchievici

Gemenii au parte de o călătorie care îi obligă să fie precauți și extrem de atenți cu ce le trebuie.

ADVERTISEMENT

Racul are parte de noroc. Cineva care se gândește intens la tine îți poate trimite un cadou neașteptat. Poate fi de la partenerul de viață sau de la un prieten.

Leul trebuie să-și facă un proces de analiză, să se cunoască mai bine, să iasă în față sau să strălucească. E momentul să-și consolideze poziția.

ADVERTISEMENT

Fecioara nu are răbdare și este sfătuite să aibă o răbdare mai pronunțată. Nu trebuie să forțeze mâna norocului, surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care așteaptă.

Balanța are parte de agitație și primește un sfat sau un mesaj dublu. Căută să aibă relaxare pentru că așa vin și rezultatele benefice.

ADVERTISEMENT

Scorpionul a căzut în butoiul cu fericire, simbolul dragostei este lângă el. Se trezesc niște sentimente, o dragoste nouă și pasionantă pentru cei singuri.

ADVERTISEMENT

Săgetătorul primește un sfat important. Este pregătit să înceapă o viață nouă. Se anunță o renaștere în toate planurile.

Nativul Vărsător se bucură de protecție în continuare

Capricornul are parte de un salt calitativ și productiv în schimbarea mentalului. Un Jupiter în Pești vine cu influențe.

Vărsătorul intră într-o săptămână de protecție divină totală. Este semnul zodiacal care poate depăși unde greutăți sau probleme.

Peștii rămân acasă, în așteptarea unei schimbări extrem de importante. Fiți pe fază, multe lucruri se vor întâmpla în viața voastră.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17-23 mai 2021 au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.