Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Mihai Voropchievici anunță zodia cu protecție divină totală!

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru perioada 2-8 ianuarie 2023, în exclusivitate pentru FANATIK! Ce ne așteaptă?
30.12.2022 | 12:26
Horoscopul runelor pentru saptamana 28 ianuarie 2023 Mihai Voropchievici anunta zodia cu protectie divina totala
Horoscopul runelor pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, a realizat previziunile pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023, practic prima săptămână completă din noul an!

Horoscopul runelor pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023, by Mihai Voropchievici

Berbecii pășesc extraordinar în săptămâna 2-8 ianuarie. Se pare că sunteți învingători. Ați câștigat pe toate planurile. Îl aveți pe Wunjo.

ADVERTISEMENT

Taur. Atenție, e cazul să abordați altfel problemele care vă interesează. Stimați Tauri, schimbați tactica. Dacă ați fost blânzi, trebuie să lăsați bunătatea deoparte și să luați reversul medaliei, că altfel nu se mai poate.

Zodia Gemeni. Gemenii primesc un mesaj dublu. Runa vă anunță să vă relaxați, iar în al doilea rând vă indică să nu vă mai faceți probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Fiți atenți, puneți mâna pe un telefon sau faceți-le o vizită celor dragi pe care i-ați neglijat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Pentru Rac, e o certitudine că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. Să vă fie de folos și cu folos.

Mărețul Leu, în intervalul 2-8 ianuarie, se îmbracă într-o aură de mister, o nebuloasă. E mai puțin comunicativ sau, pur și simplu, par cu capul în nori. Ei sunt într-o comuniune cu tot ce înseamnă forța divină.

ADVERTISEMENT

Fecioară. Fecioara are o rună extraordinar de benefică. Au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele Fecioarelor se vor împlini.

Vărsătorii au o bătălie furtunoasă

Balanță. Nativii de aer susțin o mică bătălie, dar asta nu înseamnă că trebuie să se îngrijoreze. Sfatul runei ar fi să lase bătălia că tot ei câștigă

ADVERTISEMENT

În schimb, Scorpionul are o rună de protecție totală. Se vor simți în siguranță. Este simbolul care îi va proteja de toate forțele malefice din Univers.

Săgetătorul se pare că încă mai are chef să facă plimbări sau schimbări. Sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor acționa favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Runa le-a dat porți deschise, de ei depinde dacă vor să aleagă una din două sau chiar pe amândouă.

Capricornul: rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând. La Vărsători am dat de uragan! Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută.

Peștii vor afla un adevăr important care le va marca viața sau îi va schimba. Vin lucruri bune și pentru Peștișori. Adevărurile importante au marcaj dacă au făcut lucruri rele și cu schimbări benefice dacă au dat dovadă de bunătate cu cei din jur. Totul e în funcție de ce au făcut ei.

ADVERTISEMENT