Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Cine are parte de probleme?

FANATIK vă prezintă în exclusivitat horoscopul săptămânal al runelor, pentru perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Mihai Voropchievici are vești uriașe, bune, dar și rele!
28.01.2023 | 12:05
Horoscopul runelor pentru saptamana 30 ianuarie  5 februarie 2023 realizat de Mihai Voropchievici Cine are parte de probleme
Horoscopul runelor pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, vine cu vești și sfaturi prețioase pentru săptămâna care urmează, cuprinsă între 30 ianuarie și 5 februarie 2023. Iată care sunt predicțiile runelor!

Horoscopul runelor pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Berbecul e sfătuit să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, nu la serviciu. Berbecilor, fiți pregătiți pentru această schimbare, căci vă va aduce bucurie.

ADVERTISEMENT

Un lucru bun pentru Taur, care a avut o perioadă mai puțin benefică. Runa vă anunță că sunteți pregătiți să începeți o viață nouă. E un soi de revigorare, de renaștere, atât în planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Cât timp Taurul renaște, starea de sănătate e mai bună. Un Taur fericit e un Taur care are bani și mâncare mai bună, deosebită.

Pentru Gemeni, se anunță o săptămână în care trebuie să fie puternici și rezistenți. E o săptămână mai anevoioasă. Pot apărea probleme în gospodărie care le dau de lucru. Pentru săptămâna următoare, să aveți forță, putere și tărie!

ADVERTISEMENT

Racul intră într-o săptămână de protecție divină. Asta îl face să se simtă în siguranță. Runa îi protejează pe Raci de toate forțele malefice acasă, la serviciu sau acolo unde fac o deplasare.

Fecioarele trebuie să aibă mai multă răbdare

Leul, un războinic de multe ori, acționează pe impuls de moment. Acum e sfătuit să abordeze toate problemele în alt mod. Cu alte cuvinte, schimbați tactica sau, cum spunem noi românii, hai să schimbăm macazul.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt nerăbdătoare. Stimate Fecioare, trebuie să aveți răbdare. Nu forțați mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei ce știu să aștepte. Lucrurile vin la voi, dar nu chiar din prima zi. Sunt surprizele pe care voi vi le doreați.

Balanțele sunt prevenite: în săptămâna următoare vor susține o mică bătălie acasă, în familie, cu copiii, cu soția, cu soțul. Nu trebuie să se îngrijoreze, însă. Balanțele vor câștiga în mod sigur.

ADVERTISEMENT

Scorpionul primește un sfat interesant: Scorpionilor, este cazul să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția atât în familie, în societate, dar și la serviciu. Aduceți-vă aminte cine sunteți, ce puteți, ce talente aveți.

ADVERTISEMENT

În cazul Săgetătorilor se produce un salt calitativ și rapid. Saltul ăsta rapid înseamnă că dacă ați avut un loc de muncă mai puțin benefic, aveți ocazia să schimbați. Sau, pur și simplu, se schimbă mentalitatea patronului.

Atenționări și pentru Pești: lăsați grijile deoparte!

Capricornul, truditorul zodiacului, a muncit tot anul trecut, a muncit și la începutul anului. Ce ar merita el acum? Să plece într-o călătorie. Să iasă o zi, două, trei. Merită cu prisosință.

Vărsătorii care așteaptă mai devreme barza anul ăsta au o rună genială. Aceasta semnifică fertilitatea și belșugul. Vă doresc, mai în glumă, mai în serios, spor la treabă!

Peștii, prin excelență o zodie duală, au primit și o rună cu două mențiuni. Peștii care sunt agitați și își fac griji pentru toate și pentru toți sunt sfătuiți să se relaxeze. Să facă tot ce le place, să meargă la un teatru, la un film, la un concert, la cumpărături. Ei își fac griji neîntemeiate vizavi de cineva apropiat.