Life

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 octombrie 2020. Vești bune pentru Berbeci și Lei

03.10.2020 | 20:58
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 511 octombrie 2020 Vesti bune pentru Berbeci si Lei
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici și runele sale ne aduc noi predicții pentru săptămâna 5-11 octombrie. Se anunță vești bune pentru multe zodii, mai ales pentru Berbeci și Lei.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul unei emisiuni la Antena 3 despre previziunile sale pentru săptămâna ce urmează.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii nativi se bucură de vești extraordinare, alții trebuie să se confrunte cu anumite încercări și să facă schimbări în viața personală sau profesională. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 5-11 octombrie 2020

Berbec

Berbecii sunt îndemnați să se pregătească de plecare pentru că îi așteaptă o călătorie. Ar trebui să-și facă bagajele și să profite de această săptămână în care se vor plimba.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea parte de protecție divină, iar toate forțele, vizibile sau nu, îi vor proteja de toate răutățile celor din jur.

Gemeni

Gemenii vor să inițieze un scandal, însă nu vor câștiga această bătălie. De aceea este mai bine să-și păstreze calmul și să nu se confrunte cu nimeni degeaba.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii Raci trebuie să se relaxeze și să nu se mai îngrijoreze că o persoană dragă ar putea avea o stare șubredă de sănătate. Persoana respectivă se simte perfect.

Leu

Leii sunt norocoși în săptămâna ce urmează. Vor avea parte de surprize, cadouri sau o sumă de bani la care nu se așteptau.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O aură de mister pune stăpânire pe Fecioare. Nimeni nu știe ce vor cu adevărat și preferă să-și rezolve singure problemele.

Balanță

Balanțele sunt abătute și vor să facă o schimbare în plan personal sau profesional. Au gânduri mărețe, însă le vor păstra pentru momentul potrivit.

Scorpion

Scorpionii sunt îndemnați să încerce o altă abordare a problemelor care nu-i dau pace. O tactică nouă este soluția.

Săgetător

Săptămâna aceasta va fi una plină de comunicare pentru Săgetători. Trebuie să se aștepte să primească multe mesaje, dar mai ales unul important.

Capricorn

Este timpul ca nativii Capricorni să se remarce și să arate cine sunt de fapt. Trebuie să se ambiționeze pentru ca vocea sa să se facă auzită.

Vărsător

Vărsătorii sunt îndemnați să aibă răbdare, pentru că lucrurile bune vor veni atunci când nu se așteaptă. Răbdarea este cheia în acest moment.

Pești

Nativii Pești au nevoie să comunice mai mult cu familia pentru a-și putea rezolva problemele care le tulbură liniștea. Comunicarea este cheia în acest caz.

ADVERTISEMENT