Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 martie 2023. Mihai Voropchievici anunță zodia cu protecție divină

Horoscop rune: săptămâna 6-12 martie 2023 va fi, din punctul de vedere al lui Mihai Voropchievici, una destul de bună pentru multe zodii.
04.03.2023 | 12:30
Horoscopul runelor pentru saptamana 612 martie 2023 Mihai Voropchievici anunta zodia cu protectie divina
Horoscop rune pentru săptămâna 6-12 martie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, maestrul runelor, Mihai Voropchievici, vine cu horoscopul pentru săptămâna 6-12 martie 2023. La ce trebuie să ne așteptăm? Ce zodie a tras cartea norocoasă? De partea cui e celebrul Wunjo? Cine are de susținut răfuieli? Răspunsurile le puteți afla din rândurile de mai jos.

Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 6-12 martie 2023

Berbecul va rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Așadar, nativii de foc nu trebuie să alerge după reușite în exterior. Bucuriile se produc fix în locuința lor.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puși în situația să afle un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, pur și simplu, le-o poate schimba.

Gemenii sunt atenționați să abordeze altfel toate problemele. Cu alte cuvinte, Gemenilor, schimbați tactica! Dacă veți acționa diferit pentru a scăpa de griji, s-ar putea să aveți parte de un succes nesperat.

ADVERTISEMENT

Racii sunt norocoși. Dau lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt câștigători din punct de vedere al faptului că ei nu prea se întâlnesc cu astfel de ocazii.

Leii vor susține o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să își facă griji. Ei vor câștiga această luptă în mod cert.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioară, săptămâna este una dedicată dragostei. O dragoste nouă, ceva nou, fierbinte. Vor avea parte de o experiență pasională. Cei singuri au marea șansă să întâlnească pe cineva nou.

Săgetătorii au protecție divină timp de 7 zile

Balanțele primesc un mesaj dublu: în primul rând, să se relaxeze, iar apoi să nu își mai facă probleme vizavi de cineva drag, o persoană din familie. Runa spune că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă, așa că să nu se mai preocupe.

ADVERTISEMENT

Pentru Scorpioni, e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Dacă tot e luna martie, mai ales doamnele vor fi cadorisite.

Săgetătorii intră într-o săptămână cu protecție divină. Se vor simți în siguranță în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Vor fi ferite de persoane cu gânduri mai puțin bune.

Capricornii au o săptămână de mesaje. Sfatul runei e să fie atenți la ce mesaje primesc și să fie în concordanță cu ele. Dacă sunt mesaje neplăcute, să nu le ia în seamă.

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii următoare. Ei îl au pe Wunjo, cea mai puternică rună.

Peștii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.

 

ADVERTISEMENT